Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legjobb barátom (F,20) a barátnőjét (L,17) az én nevemen szólította. Szerintetek ez mit jelenthet? (L,19)
Önmagában semmit. De az hogy téged ez foglalkoztat, az jelent valamit. Félsz tőle, hogy belédszeret a srác, vagy titkon vágysz rá kicsit, eljátszottál már a gondolattal? Versengsz ezzel a barátnővel?
Ha nem a válaszod ezekre a kérdésekre akkor egy egyszeri nyelvbotlás nem feltétlen jelent semmit, a legjobb barátja vagy, persze hogy gondol rád, van ilyen. Vagy van más is?
Én a haveromat, egyszer a húgom nevén szólítottam :D
Ha legjobb barátja vagy, akkor nincs ebben semmi különös
Nem jelent semmit.
Mivel a legjobb barátod, ezért gondolom, sokat vagytok együtt, sokat beszélgettek. Szerintem csak ez lehet az oka.
Ha akarna tőled valamit, akkor te lennél a barátnője.
Nyelvbotlás, ennyi. De úgy látom, te akarod, hogy valami jelentés legyen mögötte!
Mindenkivel megesik az ilyen. Én is mondtam már véletlenül a bátyámnak, hogy Cica :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!