Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, nektek milyen az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, nektek milyen az ideális nő akit nem csalnátok meg?

Figyelt kérdés
Külsőleg, belsőleg.
2020. jan. 13. 02:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
89%
lényegtelen! ha már a barátnőm akkor MÁR NEM CSALOM MEG! ha úgy érzem hogy nekem más kell akkor elmondom neki ha sehogy sem lehet javítani rajta akkor szakítok vele...
2020. jan. 13. 02:12
 2/12 anonim ***** válasza:
19%
Hát ahhoz minimum tökéletes kell...
2020. jan. 13. 05:00
 3/12 anonim ***** válasza:
85%

fú, de rohadt szomorú, hogy az első kommentelő ennyire le lett szavazva... ez sok mindent elárul az emberekről.

2-nak meg: olyan, nincs hogy tökéletes, de attól még lehet valakit szeretni annyira, hogy ne csald meg... 🙄

2020. jan. 13. 05:36
 4/12 anonim ***** válasza:
88%

Külsőre vékony, átlagos, különösebb kritérium nincs.

Belsőre odaadó, törődő és érezzem rajta hogy ő is szeret, nem csak éldegél a nagyvilágba és azért van velem mert épp nincs jobb.

2020. jan. 13. 06:54
 5/12 anonim ***** válasza:
32%

Nem vicc, de egy ilyen szépséget nem mernék megcsalni, mert ilynre vágyok:

[link]

2020. jan. 13. 07:39
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Van aki hűséges típus. Ő nem csal meg, ha elköteleződik melletted, mindegy, hogy nem vagy szupernő.

Van, aki hűtlen típus. Ő meg akkor is megcsal, ha a fejedre állsz. Hallottam én már azt is indoknak, hogy a pasi azért csalta meg a feleségét, mert túl szép, okos, házias, sikeres, stb, és a pasi kevésnek érezte magát mellette. A szeretője meg egy butácska, átlag szürke ķisegér, aki mellett előadhatja a nagy, okos férfit.

2020. jan. 13. 08:01
 7/12 anonim ***** válasza:
60%
Olyan amilyen. A nőnek kell nem megcsalós férfit választania, azonban a nőknek a nagymacsók jönnek be, akik megcsalják.
2020. jan. 13. 08:03
 8/12 anonim ***** válasza:
84%

Jajj istenem , fel kellene nőni.

Nincs erre kifejezett külső belső tulajdonság.

2020. jan. 13. 09:05
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Akivel összejövök, azt azért választom, mert akarom. Tehát nem csalom meg. Tudom, hogy sokan nem így működnek, de én arra mondok igent, akihez hűséges tudok lenni.
2020. jan. 13. 09:19
 10/12 Looking_for_Alaska ***** válasza:
100%
A hűség döntés kérdése. Nem attól függ, hogy a nő mennyire ideális, vagy sem.
2020. jan. 13. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!