Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért nem értik meg hogy spórolok a fizetésből és nem akarok utazgatni, meg őket éttermeztetni meg mindenféle feleseges konzum dologra költeni?
Figyelt kérdés
SPórolok, hangya mentalitásom van. A nők szerint ez nem élet. Csak azt nem értem mmiért az én pénzemből akarnak nyaralni.2020. jan. 12. 23:04
21/26 anonim válasza:
Nem csak fizetős vagy kimondottan drága programok léteznek. Nagyobb városokban azért szokott lenni csomó ingyenes program, el lehet menni tök olcsón kirándulni belföldön akár a környéken is, de egy városban való séta is programnak minősül. Ha otthon együtt főztök valamit, ha elmentek piknikezni, ha elmentek biciklizni, ha nekiálltok társasozni/kártyázni/kézműveskedni stb., ha együtt sportoltok, ha együtt kertészkedtek, ha együtt néztek valami jót stb., stb.... ez mind közös program. Viszont, szerintem az sem vág földhöz egy embert ha pl. elmegy moziba, elmegy színházba, elmegy egy étterembe, elmegy egy cukrászdába, elmegy egy koncertre, elmegy korcsolyázni, elmegy állatkertbe stb., bármilyen szimpatikus programra. Sőt, ma már a külföldi nyaralás sem feltétlenül jelenti azt, hogy vagyonokat kell kifizetni rá és ez nem is egyenlő azzal, hogy akkor valami nyomornegyedben kell bujkálni a bűnözők elől a roskadozó faházban... Nagyon sok minden csak tervezés kérdése, plusz nyilván nem mindegy, hogy az embernek milyen igényei vannak, de én biztosan állítom, hogy nem attól jó egy nyaralás, ha több ezer km-t repülsz, drága hotelben szállsz meg stb. Szerintem alapvetően ez is egy baj, hogy az emberekben nincsen semmi tudatosság, semmi kreativitás, semmi ötlet, semmi ambíció stb., ezért semmilyen normális időtöltésük nincsen. Lehet mondani, hogy pl. milyen program az, hogy ennyi évesen leülünk a földre kirakózni vagy társasozni, vagy miért közös program az, hogy főzzünk együtt stb., de ez szerintem szomorú, hogy valaki így fogja fel. Valamiért mindenkinek az van a fejében, hogy hú ilyen szálloda, ilyen étterem stb., miközben minden közös programnak számít, amit együtt csináltok és túlmutat azon, hogy léteztek. Kell a változatosság, kellenek az élmények, kell az inspiráció, a hobbi stb., mert enélkül tényleg nem élet az élet. Én belehalnék, ha abból állnának a napjaim, hogy hazaérek és otthon döglök a tv előtt meg takarítok stb., ugyanúgy nem bírom elviselni, ha valaki ilyen szemléletű... Kérdem én, ha te semmit nem akarsz befektetni egy kapcsolatba, nem akarsz közös élményeket, közös programokat stb., akkor minek van szükséged párkapcsolatra?
22/26 anonim válasza:
23/26 anonim válasza:
A mosodai fizetésből maximum a járda szigetekre mehetsz nyaralni.
24/26 anonim válasza:
"Állampapírra gyűjtök" XD
Mért, mekkora a legkisebb címlet?:)
25/26 anonim válasza:
53% is lol. Nem arról pofáztál a múltkor, hogy a szüleidnél laksz, anyád tart el? De a nők a pénzéhesek. Eszem megáll.
26/26 anonim válasza:
"A nők miért nem értik meg hogy spórolok a fizetésből és nem akarok utazgatni, meg őket éttermeztetni meg mindenféle feleseges konzum dologra költeni?"
És hogy zajlik konkrétan egy ilyen párbeszéd?:)))
És mért vágysz arra, hogy megértsék ezt?
Jogod van menni a saját fejed után!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!