Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért nem értik meg hogy spórolok a fizetésből és nem akarok utazgatni, meg őket éttermeztetni meg mindenféle feleseges konzum dologra költeni?
Azt vágod, hogy a semmit nem csinálunk és a szórjuk két kézzel a pénzt közt van nem kevés átmenet?
Nem lennék együtt egy sz rrágóval, pedig én aztán tényleg nem várom el a michelin csillagot. De a közös program nálam alap egy kapcsolatban (fizetni is szoktam a részem, vagy visszahívom a pasit).
Az, hogy nem a tv előtt töltjük ingyen minden randinkat, az már luxuskiadások finanszíroztatása?
Savanyú a szőlő, uraim...
Ja hogy a spórolás csak otthon üléssel megy? Annyit kell keresni,hogy utazásra meg étteremre is jusson a spórolás mellett. Mondom ezt 25/nőként. Én annyit keresek, hogy az utazásokat félbe fizetjük, éttermet is nagyrészt felváltva.
Csak szólok,hogy ilyen mentalitással a büdös életbe nem lesz normális nőd.
Max ha a te szinteden keresgélsz, szintén minimálbéres nőt. Na ő nem fogja igényelni a nyaralást mert neki sem futja rá.
Egyébként meg gondolkodj el, ez élet?? Minden nap otthon ülni,minden jót megtagadni magadtól? És mi lesz a félretett pénzeddel ha pl 5 év múlva meghalsz? Sosem éltél, sosem utaztál, hű de jó...
Ja egyébként Balázska igenis leállhatnál már a gyakoris önsajnáltatással és keress egy értelmes munkát vagy ha nem találsz,akkor tanulj. Sosem késő tanulni,egyetemet elkezdeni, nyelvet tanulni. Vagy ha beszélsz nyelvet,akkor lehet kimenni egy hotelba dolgozni Angliába, ahol a fizetett szállás meg kaja mellett félévente 2-3 milliót félre tudsz tenni.
Ne legyél mát ekkora életképtelen balf***.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!