Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Miért szeretitek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Miért szeretitek jobban a nagy melleket?

Figyelt kérdés
Csak kíváncsi vagyok a miértjére. Persze az is érdekel,hogyha a kicsi tetszik,az miért van.:)
2020. jan. 12. 21:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
23%
Ez kamu.
2020. jan. 12. 22:01
 12/17 anonim ***** válasza:
69%

A nagyobb mellek nőiesebb idomokat mutatnak, ösztönösen a legnőiesebb alakhoz vonzódnak a férfiak.

Tapasztalatom szerint a nagy melleket dicsérik, a kisebbeket csak nem szólják meg.

Egyik pasi sem dicsérte meg a melleimet soha, mert kicsik...

2020. jan. 12. 22:15
 13/17 anonim ***** válasza:
30%
Én olyan fincsi tenyérbe illőt szeretek legalább
2020. jan. 12. 22:22
 14/17 anonim ***** válasza:
25%

Lehet jönni az evolúciós magyarázatokkal, de ha hiszed, ha nem, ez a gyakorlatban úgy néz ki, hogy valakinek az jön be, az kívánatos (azért önmagában a "nagy" se garancia a sikerre, mert pl. a térdig érő, üres tejes zacskó nagyicsöcs sem szexi).

Őszinte leszek. Nálam kizáró ok, ha egy lány teljesen lapos (most is lenne egy egyébként nagyon csinos, kedves, cuki, okos, kisportolt lány formás popóval, de fent semmi nincs), én is utálom magam emiatt, de nem tudok mit csinálni. Mindig az jut eszembe, hogy ennyi erővel egy 14 éves kisfiút is lehetne húzogatni, az is lapos. Fordítva is működik (sajnos), egy jó böggyel sok mindent tud kompenzálni a lány.

Ez van, van aki így van "behuzalozva", nincs konkrét, logikus válasz a miértre. Én például szintén nem értem, hogy valaki hogyan tud a lábakra, szadóra vagy egyenesen a pici cicre izgulni, amikor én ezeket kifejezetten "hervasztónak" találom, de teljesen megértem őket. A szexualitásban nincs logika. Mindenki boldogabb lenne, ha bemagyarázhatná magának, hogy az ilyen-olyan lányokra álljon a "zászló", de ez nem így működik. Sőt, hiszem, hogy sok válásnak és megcsalásnak ez az oka, hogy az egyik fél bebeszéli magának, hogy "ez is jó, másnak is ez jön be, én vagyok a perverz, hogy arra vágyok stb".

Rövidebben úgy is megfogalmazhattam volna, hogy a Kérdező szexfantáziájában milyen az álomférfi? És miért arra gerjed? Na ilyen! :D

2020. jan. 12. 22:52
 15/17 anonim ***** válasza:
26%

Én nem így vagyok.

A vékony, arányos, sportos testű nőket szeretem.

Elhízott nők kifejezetten taszítanak.

Egy vékony ill. sportos nőnek pedig nincs nagy melle (ha szilikonból mégis nagyot csináltat magának, akkor meg aránytalan az összkép).

Tehát én a közepes, átlagos, vagy ennél valamivel kisebb melleket szeretem, mert az összképben az mutat jól.

2020. jan. 12. 22:56
 16/17 anonim ***** válasza:
26%

A kicsi formásabb, nem lóg sosem.

A kicsit szeretem.

2020. jan. 12. 23:05
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Mert nőiesebb, szebb a nagyobb mell.
2020. jan. 12. 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!