Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Miért szeretitek jobban a nagy melleket?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsi vagyok a miértjére. Persze az is érdekel,hogyha a kicsi tetszik,az miért van.:)2020. jan. 12. 21:11
1/17 anonim válasza:
ösztön, arra utal, hogy az utódot képes lesz táplálni az anya (hagyjuk, hogy ez nem igaz, de én erre tippelnék)
2/17 anonim válasza:
Nem szeretjük. Jó, ha van melle egy nőnek, mert a nőknek általában lenni szokott, mint ahogy a férfiaknak is van szőre meg farka meg magasabbak, de nem kell nagynak lennie. Az ormótlan tőgyeket speciel én nem szeretem. De ha nem a csupasz bordáit fogdosom, hanem valami puha, selymes, tenyérbe illőt, az szexi.
3/17 anonim válasza:
#1. Ez hülyeség. Azt jelenti, hogy a kávéba is jut. :D
4/17 anonim válasza:
Nem vagyok férfi, de valami angol nyelvű oldalon azt olvastam, hogy többek között azért is, mert a nagy mellekből tévedhetetlenül meg lehet állapítani, hogy a tulajdonosuk fiatal-e még, vagy sem, mivel azok a kor előrehaladtával könyörtelenül megereszkednek. Plusz ugye ez a termékenység-dolog.
6/17 anonim válasza:
Párom az izmos, kerek popsit jobban szereti.
7/17 anonim válasza:
Gondolom ez olyasmi, hogy a nők is szeretik a vastag péniszt, meg azt ha egy férfi magas ezek mind ilyen "random" dolgok amik a többségben bennevannak, kisebb eltérésekkel. Meg talán a kulturális hatások stb.
8/17 Noren1989 válasza:
Én speciel a kisebb, a-b-s ciciket szeretem, igen vékony lányokon.
Hogy miért...nos, az a fétisem.
Persze most van egy nagyobb formátumú csajszi, de ugyanúgy kismellű, ha lehet így fogalmazni.
9/17 anonim válasza:
Ha egy igazi kapcsolatot keresek nem nézem milyen melle van az illetőnek,engem a szeme és az arca szokott megfogni.
21F
10/17 anonim válasza:
Amiért mi nők is a nagyobb péniszt. 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!