Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Saját lakásos pasik! Mennyit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Saját lakásos pasik! Mennyit segít hogy van lakásotok, csajozásnál? Könnyebb mint előtte volt?

Figyelt kérdés

A mamahotelt ugye hagyjuk, azzal gyakorlatilag esélytelen csajozni.

De még az albérlet is nagyon gáz a legtöbb nő szerint.

2020. jan. 12. 17:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
10: Definiálnád a "nő"-t?
2020. jan. 12. 18:46
 12/15 anonim ***** válasza:
91%

"Ja, te egy komment alapján megmondod mi vagyok meg mi nem. LOL."

Nem egy komment, az eddigi itteni tevékenységed alapján, ami viszont lesújtó rád nézve.

"Műveltség. AZ utolsó dolog ami érdekel egy nőt."

Én még is becsajozok, amikor csak akarok. Te meg szűz vagy még.

2020. jan. 12. 18:50
 13/15 anonim ***** válasza:
Soha ndm mondom meg az igazat az ynyagi hátteremről. Általában azt mondom, hogy még otthon lakom. Ha emiatt pastint a csaj, akkor hálát adok az égnek, hogy sikerült időben kiszúrnom egy gold diggert. Eddig 2 ilyen nővel futottam össze.
2020. jan. 12. 20:23
 14/15 anonim ***** válasza:
Nekem egyedi albim van, de egy nő sem volt nálam...
2020. jan. 12. 21:30
 15/15 Rockarc ***** válasza:

Balazska. Mi lenne, ha nem a te legendas nofalo ismereteid alapjan kategorizalnad a noket? Egyaltalan mibol tudod, hogy mi kell nekik, ha meg beszelni sem tudsz egyikkel sem? A relativ "csunyasagodat" nem tudja kompenzalni a muveltseged meg a humorod, leven nincs olyan. Masok meg latvanyos testi hibaval is parkapcsolatban elnek. Ezen gondolkoztal mar?

43F

2020. jan. 12. 23:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!