Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/17 anonim válasza:
Azért ez attól is függ, hogy hogy áll az illetőnek.
12/17 anonim válasza:
Én imádnám van akinek nagyon jól áll
13/17 A kérdező kommentje:
Úgy érzem nekem is jól áll.🙂
2020. jan. 16. 15:46
14/17 anonim válasza:
Nekem alapvetően tetszik a szakáll, de vannak akiknek egyáltalán nem áll jól. Szóval a kérdésedre válaszolva, nem zavarna, amennyiben a férfi 'tudja viselni'.
15/17 anonim válasza:
Szerintem nézhetnek ki emberek szakállal jol/ stilusosan, de vonzónak egyáltalán nem tartom
16/17 anonim válasza:
Nekem is kb ekkora a szakállam, de csak körszakáll, a többi részét borotválni szoktam. Eddig senki nem panaszkodott, volt feleségemnek is bejött, kislányomnak meg kimondottan tetszik, hogy bele lehet kapaszkodni. Korábban rövidebb volt, 1-2 hetente nyírtam, de az ő kedvéért megnövesztettem.
Eddig csak akkor volt rá panasz, amikor friss borosta volt (max. 1-2 hét), mert akkor tud szúrni rendesen.
17/17 anonim válasza:
Nem zavarna, sőt. Kifejezetten szeretem a borostát meg a szakállat. Egy volt páromnak nagyobb volt és rendesen szórta is mindenfelé, ez zavart max. A férjem meg le szoktam szúrni mikor leszedi 🙂 ahány ember, annyi ízlés 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!