Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a teendő akkor, ha unalmas vagyok?
Figyelt kérdés
Például felvázolok a kapcsolat elején egy képet magamról és róla ami baromira, nagyon tetszik is neki. De amint mélyebben megismer rájön, hogy sajnos még nagyon messze vagyok ettől a képtől én vagyok, én voltam, de még le vagyok korlátozva. Tehát a többségnél is izgalmasabb vagyok amikor ambíciókról van szó (főleg megvalósíthatóakról), de amikor a jelenről akkor egy senki.2010. júl. 21. 16:43
11/12 A kérdező kommentje:
ez is egy jó hozzáállás
2010. júl. 21. 17:01
12/12 Beviz Elek válasza:
Szia!
Ne parázz! Majd jóra fordul. Megtalálod az igazit. Én is mindig elrontok valamit, de nem tudom, hogy mit. Nemrég odamentem egy lányhoz a strandon. Elmondtam, hogy szeretném megismerni stb. Pár nap múlva megkeresett a csaj, beszélgettünk msn-en, már le volt besélve a randi, és végül közölte, hogy egy másik sráccal alakulóban valami.
Szóval én is mindig valahogy elb.szom. Fel a fejjel, majd összejön ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!