Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi rossz a nőben, ha csak szexre kell?
Egykét spéci példa
-buta, mint a föld,
-elviselhetetlen jellemmel van megáldva.
Miért lenne benne bármi rossz?
Nekem is van féltucat lányismerősöm akiket remek embernek tartok, szexelnék is velük, kapcsolatban mégsem lennék velük mert más jellem, más habitus, más életvitel, más vérmérséklet, más kommunikácios stilus, más célok. Nem rosszabbak mint én semmiben csak mások.
Én akivel szexelek, abban az a rossz, hogy megbizhatatlan, néha érzelmileg kifejezetten lehúzó (irigykedés, exek életének kommentálása, leskelődése, követelőzés, érzelmi zsarolás, bűntudatkeltés), pénzügyileg is.
Jártunk már együtt pár éve, megcsalt, kidobott, átvert. Aztán kb ugyanezt, még 4 palival. Aztán kibékültünk, de tudom, alkalmatlan a csaj komolyabbra.
De bomba teste van, arca is szép. Azért is olyan amilyen sajnos. El van szállva magától. Elmondta, hogy többre én is kevés vagyok neki, mert nincs presztizsautóm, látványos, hangzatos vezető tisztségem, és nem vagyok kigyúrva. Ellenben van olyan pasi aki ilyen, és oda van érte... dehát senki sem tökéletes, azzal meg az a baja, hogy kicsi a farka...
Meglep, hogy néhányan képesek vonzódni olyan személyhez akit butának vagy elviselhetetlennek tartanak. A szexhez vonzalom kell és vágy, de én valahogy képtelen vagyok olyan személyhez vonzódni akit butának tartok vagy elviselhetetlennek. Lehet én vagyok rosszul beállítva, de igazából mindegy is csak egy észrevétel volt.
Számomra az lenne úgymond "rossz" ha teljesen más személyiségek vagyunk és tudom, hogy a kapcsolat működése esélytelen lenne, illetve egyáltalán nincs közös érdeklődési körünk, vagy csak szimplán egyikünk sem akar komoly kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!