Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pontosan mi a szerelem? Hogyan írnád le? (lehetőleg tapasztalt 25-30 évesek vagy idősebbek írjanak)
Hogy mi a szerelem? Fiatalabb vagyok, mint 25, de azt hiszem, ez alatt a kapcsolatom alatt megtudtam.
Ezen én is elgondolkodtam, de az elmúlt két és fél év naplójából össze tudtam szedni valamicskét.
-"Ő fedezte fel bennem azokat a gyönyöröket, amelynek még a létezéséről sem tudtam(nem az orgazmusra gondolok, annál sokkal mélyebb és több)
-"Mindig tudunk egymásnak új arcot mutatni, megért engem, ismer engem.
-"Sokszor gyönyörűnek látom, minden porcikáját szeretem. Nem érdekel hogy néz ki."
"-Tisztelem őt, érzem, hogy rám gondol, én járok a fejében."
"-Ismeri a legintimebb dolgaimat, teljes mértékig megbízom benne, eszemben sincs betegesen féltékenykedni."
"Akarom őt mint barátot, férfit, szeretőt."
"Minden oldalam ismeri, és nem botránkozik meg rajta"
"Évek után is nagyon kívánom,csak őt érzem..."
"Bármikor, még a legnagyobb kakiban is meg tud nevettetni, és ér zem, hogy ott van velem."
" Ha nézeteltérésünk van, azonnal tisztázzuk."
Bár éveimbe még szerepel a tizen..., azt hiszem, nem tiniszerelemmel szeretem ezt a 23 éves férfit.
Még én sem voltam szerelmes, szerintem nem létezik szerelem, csak szeretet.
20f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!