Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pontosan mi a szerelem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pontosan mi a szerelem? Hogyan írnád le? (lehetőleg tapasztalt 25-30 évesek vagy idősebbek írjanak)

Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok, tudom milyen a tiniszerelem, úgyhogy nem erre vagyok kíváncsi, hanem arra a bizonyos igazira, ami annak az alapja, hogy leéld valakivel az életed? milyen pontosan ez a szerelem? honnan tudod, hogy ezt érzed? és honnan tudod, hogy a másik így érez? kicsit összezavarodtam, mert azt hittem sokáig,hogy jól tudom milyen ez, de most úgy érzem, tévedtem és még sosem voltam tényleg szerelmes eddigi életem során...
2010. júl. 21. 15:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
nálam okosabbak azt mondják a szerelem olyan mintha bevizeltél volna! mindenki látja rajtad de a melegét csak te érzed!
2010. júl. 23. 11:24
 12/17 anonim ***** válasza:

Hogy mi a szerelem? Fiatalabb vagyok, mint 25, de azt hiszem, ez alatt a kapcsolatom alatt megtudtam.

Ezen én is elgondolkodtam, de az elmúlt két és fél év naplójából össze tudtam szedni valamicskét.

-"Ő fedezte fel bennem azokat a gyönyöröket, amelynek még a létezéséről sem tudtam(nem az orgazmusra gondolok, annál sokkal mélyebb és több)

-"Mindig tudunk egymásnak új arcot mutatni, megért engem, ismer engem.

-"Sokszor gyönyörűnek látom, minden porcikáját szeretem. Nem érdekel hogy néz ki."

"-Tisztelem őt, érzem, hogy rám gondol, én járok a fejében."

"-Ismeri a legintimebb dolgaimat, teljes mértékig megbízom benne, eszemben sincs betegesen féltékenykedni."

"Akarom őt mint barátot, férfit, szeretőt."

"Minden oldalam ismeri, és nem botránkozik meg rajta"

"Évek után is nagyon kívánom,csak őt érzem..."

"Bármikor, még a legnagyobb kakiban is meg tud nevettetni, és ér zem, hogy ott van velem."

" Ha nézeteltérésünk van, azonnal tisztázzuk."

Bár éveimbe még szerepel a tizen..., azt hiszem, nem tiniszerelemmel szeretem ezt a 23 éves férfit.

2010. júl. 23. 11:44
 13/17 anonim ***** válasza:

Még én sem voltam szerelmes, szerintem nem létezik szerelem, csak szeretet.

20f

2010. júl. 23. 11:52
 14/17 anonim ***** válasza:
tizenévesek...most őszintén,miért gondolják az emberek h óriási szakadék választja el a tizenéveseket a huszonévesektől...én 19éves lány vagyok..és akkor ezekszerint még rajongok csak,de fél év múlva már komoly,érett ember leszek.ez hülyeség.
2010. júl. 23. 12:11
 15/17 A kérdező kommentje:
pedig tényleg hatalmas a szakadék...majd megérted te is mikor olyan hirtelenséggel ugrasz át rajta, hogy hirtelen úgy érzed, mintha egész addigi életed csak álom lett volna...persze nincs rá recept, hogy ez mikor következik be, de én pl most, 21 évesen teljesen más ember vagyok, mint 19 évesen voltam...
2010. júl. 23. 13:01
 16/17 anonim ***** válasza:
Nekem ez 18 évesen következett be. Hülyeség, hogy 19 évesen én nem lehetek olyan mint te 21 évesen. Nekem van 22 éves barátnőm aki olyan éretlen mint egy 12 éves!!! Sőt, kettőt is tudok rögtön mondani! Az, hogy mikor ér el az igazi szerelem, nem korfüggő, valaki már 17 évesen megtalálja élete szerelmét. Akkor az is tiniszerelem?
2010. júl. 23. 13:09
 17/17 A kérdező kommentje:
mondtam, hogy ez mindenkinél máskor következik be, de azért az esetek többségében nem tinikorban...aminek én inkább a 12-18 éveseket tartom, és minden lány tudja, mi az a tiniszerelem csak maximum elfelejtette...és én nem erre voltam kíváncsi, meg nem első szerelemnek hitt kapcsolat alapján levont következtetésekre, hanem tényleg olyanokra, akik már sokmindent átéltek...én is azt hittem egészen 17 éves koromtól idáig, az első kapcsolatomra, hogy igaz szerelem, de nem volt az, mostmár tudom, gyerek voltam még álomvilágban és rózsaszín szemüveggel
2010. júl. 23. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!