Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az összes férfi undorodik a menstruációtól? Fiúk/férfiak ti mennyire tartjátok gusztustalannak, mi a véleményetek róla?
Figyelt kérdés
2020. jan. 9. 20:23
12/18 anonim válasza:
Voltam együtt egyszer egy olyan nővel akinél mind a 3 alkalommal hálát adtam az égnek mikor megjött neki...
13/18 anonim válasza:
Hehe, ha van benn tampon és megmosakodtam, simán kinyal a párom menstruáció alatt. Szex alap
14/18 anonim válasza:
A válaszokból is kivehető, hogy egyiknek meg se kottyan, míg a másiknak ellenszenves. Mi, férfiak, sem vagyunk egyformák, akárcsak a nők sem.
15/18 anonim válasza:
Én (nőként) is undoritónak tartom :)
Eddig nem találkoztam olyan pasival, aki nem azt mondta erre, hogy nem gusztustalan.
Nem is értem, egyes pasiknak hogy van gusztusuk ilyenkor szexelni. Mert hallottam már ilyet ;)
16/18 anonim válasza:
Szexeltem ugy is hogy meg javaban beteg volt a baratnom, volt olyan baratnom is aki utolso pillanatig ram se tudott nezni. Ketton all a vasar, felolem nem gond, sot tus alatt meg szerintem "melegebb" erzes is. A haloszobaban kicsit necces mert a ver szaga nem passzol annyira a szexhez, de ha ratok jon akkor miert ne? 26f
17/18 anonim válasza:
Nyalom, falom, başzom olyankor is.
18/18 peca1000 válasza:
Alapvető dolog, hogy ilyenkor nincs szex.
Nem higiénikus, és kifejezetten gusztustalan.
Ha megjön a nőnek, intézze úgy a betét kezelést, hogy ne lássam.
Tudom, hogy ez természetes, és normális, és nem undorodom meg tőle, ha közli, hogy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!