Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Ha a pasitok elsírná...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ha a pasitok elsírná magát a tv-ben látott emberi sorsokon, akkor mit gondolnátok?

Figyelt kérdés

Múltkor a tv-ben láttam egy szomorú történetek.

Egy 10 éves fiúról szólt,akit csecsemőként magára hagytak a szülei.

Az anyja prosti,az apja pedig külföldön dolgozik.

Azóta a nagymama neveli a gyereket,de sokszor választania kell hogy vagy enni ad a gyereknek vagy a gyógyszereit váltja ki.

A nagymama Altzheimer kórban szenved és ha ő meghalna,akkor a gyerek egyedül maradna.

Én elsírtam magam ezen a történeten.

Tudom hogy még nagyon sok ilyen történet van,ezzel tisztában vagyok.

Ha a ti párotok elsírná magát ilyenek,akkor mit gondolnátok?

Ez gyengeségre vall?

2020. jan. 9. 18:34
 1/7 anonim ***** válasza:
88%

Nem dehogy. Azt jelenti hogy érző ember, nem egy robot.

Számomra az a gyenge aki nem tudja uralni az indulatait, vagy ösztöneit, függőségei irányítják, folyamatosan sodródik.

2020. jan. 9. 18:53
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ez nem gyengeség. Sok érzéketlen embert ismerek a tököm ki van velük.
2020. jan. 9. 18:56
 3/7 anonim ***** válasza:
47%
Fura, hogy itt pozitívan értékelik az ilyet a valóságban pedig nagyon rosszul kezelik és el is ítélik, ha sír egy férfi. Sokszor tapasztaltam.
2020. jan. 9. 19:21
 4/7 anonim ***** válasza:
A korral jobban előjön én is észrevettem magamon. Kb. olyan dolgokat is megkönnyezek, amit nem kellene :D Próbálja az ember takargatni , de minek. Pl. mikor Kobe visszavonult azt is megkönnyeztem vagy ilyenek :D Vagy, mikor Jordan anno mikor fiatal voltam, akkor nem, de idősebb fejjel visszanéztem újra és akkor meg elpityeredtem stb. filmeken is sokszor elkönnyezem magam, de pl. más sorsán nem...
2020. jan. 9. 19:26
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szimpatikus, amikor egy férfi nem fél felvállalni, hogy vannak érzései, és akár sírni is szokott. Ha tényleg olyan megindító a történet, akkor valószínűleg együtt sírnék vele.
2020. jan. 9. 19:49
 6/7 peca1000 ***** válasza:
Inkább ezen, mint egy romantikus sza...rságon :D
2020. jan. 9. 23:29
 7/7 anonim ***** válasza:
76%
Nekem szimpatikus lenne, ha tényleg megható vagy megrázó történeteken sírná el magát.
2020. jan. 11. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!