Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha a pasitok elsírná magát a tv-ben látott emberi sorsokon, akkor mit gondolnátok?
Figyelt kérdés
Múltkor a tv-ben láttam egy szomorú történetek.
Egy 10 éves fiúról szólt,akit csecsemőként magára hagytak a szülei.
Az anyja prosti,az apja pedig külföldön dolgozik.
Azóta a nagymama neveli a gyereket,de sokszor választania kell hogy vagy enni ad a gyereknek vagy a gyógyszereit váltja ki.
A nagymama Altzheimer kórban szenved és ha ő meghalna,akkor a gyerek egyedül maradna.
Én elsírtam magam ezen a történeten.
Tudom hogy még nagyon sok ilyen történet van,ezzel tisztában vagyok.
Ha a ti párotok elsírná magát ilyenek,akkor mit gondolnátok?
Ez gyengeségre vall?
2020. jan. 9. 18:34
1/7 anonim válasza:
Nem dehogy. Azt jelenti hogy érző ember, nem egy robot.
Számomra az a gyenge aki nem tudja uralni az indulatait, vagy ösztöneit, függőségei irányítják, folyamatosan sodródik.
2/7 anonim válasza:
Nem, ez nem gyengeség. Sok érzéketlen embert ismerek a tököm ki van velük.
3/7 anonim válasza:
Fura, hogy itt pozitívan értékelik az ilyet a valóságban pedig nagyon rosszul kezelik és el is ítélik, ha sír egy férfi. Sokszor tapasztaltam.
4/7 anonim válasza:
A korral jobban előjön én is észrevettem magamon. Kb. olyan dolgokat is megkönnyezek, amit nem kellene :D Próbálja az ember takargatni , de minek. Pl. mikor Kobe visszavonult azt is megkönnyeztem vagy ilyenek :D Vagy, mikor Jordan anno mikor fiatal voltam, akkor nem, de idősebb fejjel visszanéztem újra és akkor meg elpityeredtem stb. filmeken is sokszor elkönnyezem magam, de pl. más sorsán nem...
5/7 anonim válasza:
Szimpatikus, amikor egy férfi nem fél felvállalni, hogy vannak érzései, és akár sírni is szokott. Ha tényleg olyan megindító a történet, akkor valószínűleg együtt sírnék vele.
6/7 peca1000 válasza:
Inkább ezen, mint egy romantikus sza...rságon :D
7/7 anonim válasza:
Nekem szimpatikus lenne, ha tényleg megható vagy megrázó történeteken sírná el magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!