Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » El tudja fejeteni az elozo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El tudja fejeteni az elozo parkapcsolatat, ha jon egy sokkal vonzobb, fiatalabb, intelligensebb lany?

Figyelt kérdés
tegyuk fel hogy nem reg szakitottak,de sosem mukodott normalisan az a kapcsolat...90%ban csak marakodtak,es egy evben 2-3x talalkoztak...de meg is megviselte a szakitas..
2020. jan. 8. 13:58
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

"egy evben 2-3x talalkoztak"

Az igen messze van a parkapcsolattol.

2020. jan. 8. 14:00
 2/10 anonim ***** válasza:
Gondolom ez heti 2-3 akart lenni. Ha megviselte, hagyjál időt neki gyógyulni. Hiába gondolod magad sokkal jobbnak, amíg nem zárta le az előzőt, képtelen lesz teljesen rád koncentrálni; csak arra vigyázz, hogy ne harmadik nő után menjen közben.
2020. jan. 8. 14:07
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem azon fog múlni az objektíve milyen értékeket képvisel egy idegen ember, akivel találkozik. Én is tudtam, hogy az illető ezerszer jibb választás, mint az exem, intelligensebb volt, könnyebb lehetett volna mellette az életem, talán közelebb is állt az ideálhoz, de úgy éreztem magam, mint egy luxus hotelszobában. Hiányzott az otthonom...
2020. jan. 8. 14:08
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Én kinézem a kérdezőből, h évi 2-3 találkozást párkapcsolatnak képzelt. Szegény csaj meg alig bírta lerázni. Most, h sikerült a Kedves Kérdező totál ki van bukva.

Válaszom: Egy IGAZI párkapcsolat felül tudja írni a semmit, igen.

2020. jan. 8. 14:09
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
#1: Igaz, de ismertem olyan csajt aki fél év alatt kemény 2x találkozott a "barátjával" mégis megviselte a "szakítás". Néha az emberek sokkal többet látnak bele a dolgokba mint ami.
2020. jan. 8. 14:09
 6/10 A kérdező kommentje:
mielott engem neznetek teljesen hulyenek,nem en definialtam parkapcsolatnak azt ami koztuk volt :)
2020. jan. 8. 14:15
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Az érzelmekben ne keress logikát, sokszor azt szereti az ember akit nagyon nem kéne, vagyis nem biztos, hogy azt a partnert szeretjük jobban aki elvileg értékesebb.
2020. jan. 8. 14:27
 8/10 A kérdező kommentje:
igen...ez teljesen jogos.
2020. jan. 8. 14:42
 9/10 anonim ***** válasza:
Akkor is el lehet, ha nem jön helyette más.
2020. jan. 8. 14:49
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Azert, mert az uj azt hiszi, hogy o mindenben jobb az elozonel, nem feltetlen lesz jobb neki is... Azt meg ugyse tudod meg, hogy tenyleg ugy marakodtak, vagy csak fajdalmaban o nagyitotta fel, kozben meg hianyolja.
2020. jan. 8. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!