Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tönkreteszem evvel a kapcsolatuk?
Figyelt kérdés
Apám barátja ki kezdett velem ..egyszer még azt is hagytam ,hogy megcsókoljon .Sosem szóltam rá és így kezdődött minden .Nagyon nehéz ezek után apu szemében nézni (bár komolyabb nem történt még csóknál).Sokat gondolkoztam el kéne mondanom neki ,mit tesz a háta mögött velem ,de félek tönkre tenném évvel barátságuk hiszen nagyon jó barátok nagyon sokat vannak együtt ...2020. jan. 7. 13:23
11/16 anonim válasza:
De olyan nincs, hogy "Hagyom magam." Legközelebb mit hagysz? Lerántja rólad a nadrágot és a bugyit is, majd azt is hagyod?
12/16 anonim válasza:
Egy 19 éves lány még elég máshogy gondolkozik a dolgokról, mint egy 47 éves férfi, és mást is vár egy kapcsolattól. Ne legyenek illúzióid, csak a friss hús kell neki. Az meg, hogy ezt annak a lányánál keresi, aki elvileg a barátja, elég sokat elárul róla. Nem tudom, apád milyen kaliberű ember lehet, de ha van benne jó érzés, akkor a barátságnak itt vége is lesz, de nem veszít vele semmit.
14/16 A kérdező kommentje:
Tévedsz ,miből gondolod ezt ?
2020. jan. 7. 15:00
15/16 anonim válasza:
Belinkeljem az összes eddigi kamudat?
16/16 anonim válasza:
Annyi mocskot láttam, tapasztaltam, hogy simán elhiszem a sztorit. Vannak a patkánynál is szemetebb emberek. Szerintem szakíts meg vele minden kapcsolatot. Ha nem hagyja annyiban, mondd meg neki, hogy kitálalsz faterodnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!