Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Szerintetek furcsák ezek a szokásaim?
Este lefekvés előtt mindig kinyitom az ablakot.
A parkolóba mindig az útburkolati jellel párhuzamosan, ahhoz alkalmazkodva állok be, a kormányt mindig egyenesbe állítva.
Egyetlen közlekedési szituációban sem felejtem el az indexet használni. (Gyűlölöm azokat, akik nem használják.)
Csak akkor kapcsolom fel sötétedéskor a villanyt bent, ha a redőnyt már leengedtem előtte.
A tusfürdő, sampon flakonja eleje, fő felirati oldala mindig felém nézzen.
A WC papír guriga tépni való oldala mindig a faltól távolabb, kifele néz, ha befelé állítja valaki, átfordítom.
Van, hogy visszafordulok pár lépés után, hogy bezártam-e tényleg a főbejárati ajtót?
A lány mellett mindig csak baloldalon megyek.
Lidlben való vásárláskor mindig ugyanarra a parkolóba állok az autóval.
A benzinkúton mindig ugyanannál a kútnál tankolok a városomban. Nem külsőbb, nem belső bb kútnál.
Mindig ugyanabban az időpontban indulok futni. Ha valami megzavarja ezt, ideges leszek.
Mindig használom a Kérek szépen, köszönöm kombót üzletekben, akármilyenben is vagyok.
A kávét óramutató járásával megegyezően kavarom.
Ha észreveszem, hogy jön fel/le a lépcsőházban valaki és én is mennék ki a lakásból, inkább megvárom, míg elmegy. Nem szeretek emberekkel leállni így, ha konkrét tervvel indulok el, mert időt rabolnak, eltántorítanak.
Ha utcán megyek és szembejön egy ismerős, előveszem a telefont, mintha beszélnék valakivel, hogy elkerüljem a szükségtelen kommunikációt.
A dinnyét kanállal szeretem enni.
Utálom, ha más üvölteti a zenéit, de a sajátomat szeretem néha kicsit hangosabban hallgatni. Abszolút nem zavaró szinten. Szerintem az emberek többsége xar, igénytelen zenét hallgat. Ld. techno, disco, electro, drum n bass, dubstep.
Én a régebbi rockot, régebbi és mai popot, funkyt, (electro) swinget, jazzt, bluest, altert szeretem inkább.
Nem követem a mai divatot, nincs és nem lesz ecsethajam, V nyakú rózsaszín búza pólóm, nem gyúrok. Nem felelek meg a mai elvárásoknak e téren, szándékosan. Helyette futok, bringázok, túrázok, teljesítménytúrázok stb.
Nem mozgatnak meg a hollywoodi filmek. Ami sokak számára vicces, nekem siralmas. Inkább a komoly, európai filmek érdekelnek.
Nem nézek Marvel, meg más sci-fi, fantasyt, hidegen hagynak. Inkább olvasok valami értelmes pszichológiai, vagy, kortárs irodalmat.
Nem bulizok, nem iszok (évi pár doboz sör), nem cigizek és teszek a felszínes gondolkodásra, sivár érzelemvilágú emberekre.
A teljesség igénye nélkül írtam le dolgokat. Hm?
Lehet írták már... de a kormányt a padkának kell irányítani. Síkon persze mindegy, de lejtőn, ha valami van (kiugrik sebességből, kiold a kézifék... azért ezekre minilális az esély, de akkor is 🙂), akkor így egyszerűen csak nekigurul a padkának és megáll az autó.
A redőnyt sosem engedem le, mert imádom mikor reggel a friss napfényre kelhetek (illetve leszarom a kukkolókat 😁 )
Én is ugyanannál a kútnál tankolok, mivel a cégnek ott van kedvezménye, és nyilván a kártyára tankolok, ha már jár egyszer 🤷♂️
Alapvetően a lány jobbján kell haladni, az út bal oldalán. Ennek oka egyszerű... a férfi így tudott védelmet biztosítani a szemben érkező veszély elől. Az emberek többsége jobbkezes. Tehát ha ha jön a veszély, akkor a bal kezükkel maguk mögé terelték a lányt, míg a jobbjukkal kardot rántottak.
Nyilván ez jobboldali közlekedésnél fordítva van, és hát már kardot sem rántunk, hogy szükség legyen az erősebbik kezünkre, meg útonállókba sem botlunk olyan sűrűséggel... szóval reális lehet a lány balján is járni, főleg ha balkezes vagy.
A szokásaid nem furcsák, csak sajátságosak. Őszintén szólva szívesebben olvasnék társkeresőn ilyen szöveget, mint a tied, a szokásos „travel addict, 190 cm, gym hero”-nál.
Nem illünk össze, és ez itt ki is derül. Nem kell pazarolnunk egymás idejét. Akivel összeillesz, az pedig így könnyen rádtalál 🙂
Szerintem semmi baj nincs veled, egyet kivéve. Az oké hogy te mit szoktál meg, meg mit szeretsz hallgatni. De fogd már fel hogy amit meg más szeret az nem szar, és nem igénytelen! Nehogy ezzel megbánts másokat, mert lehet hogy másoknak meg a te dolgaid nem terszenek, csak nem mondja az atcodba, szimplán kultúrából.
Szóval egy kicsit magadnak való vagy.
Te tuti OCDs vagy ami egy betegseg/zavar/rendellenesseg. Surgosen orvoshoz kell menni mielott ez elhatalmasodik rajtad.
'A WC papír guriga tépni való oldala mindig a faltól távolabb, kifele néz, ha befelé állítja valaki, átfordítom'
Ha nem tudsz ugy sza*ni hogy a tepni valo oldala befele nez, mert kenytelen vagy atforditani, vagy keptelen vagy mas parkolohelyre allni a lidlben akkor te beteg vagy es kezelesre van szukseged.
Ezek a rigolyak mar reg tulleptek a vicces es aranyos statuszon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!