Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezzel a helyzettel sztetek mit lehetne kezdeni? 23/F
5 éve mikor elballagtam a suliból és megkaptam az érettségi bizonyítványom és a tanárok már nem tehettek velem semmit úgy döntöttem ,hogy elég tételt veszek rajtuk és bosszút állok az elmúlt évekért.
Az egyik tanárnak tojásokat törtem fel a táskájába de volt olyan is akinek a kabátját lefújtam valami iszonyat büdössel.
Igen elszabadítottam egy lavinát mentek is a szócsaták rendesen mindent felhánytorgattak nekik az évekért és ha már találkoztunk is mindig elég csúnyán néztünk egymásra de én pontosan ezt is akartam.
Ám én most egy lánnyal már egyéves kapcsolatban vagyok és volt egy családi összejövetelük és azt akarta én is menjek ,hogy ne unatkozzon.
Ott derült ki ,hogy valamilyen módon rokoni kapcsolatban van a volt sulim igazgatójával.😬😬😬
A Családi összejövetelük így egy totális káosz lett mert megint minden erről szólt mert én ugyan a lányért még tűrtőztettem volna magam de az igazgató enyhén szólva sem.
A lány nem akar velem szakítani már ezt szerencsére megbeszéltük ,hogy ott mi történt de sajnos a szülei ellenem vannak és félek ,hogy nyomásukra szakítani fog velem😬
Sztetek van erre esély?
Igazából fel tudom idézni mi volt a teljes szituáció:
Ott ülök full nyugodtan és betoppan ő is és mikor meglát üvölti ,hogy MIT KERESEL ITT TE ......?
Én: A barátnőmmel vagyok te abnormális pikkelő igazgató úr.
Ő:NEKED VAN BŐR A POFÁDON AZOK UTÁN AMIT TETTÉL VELÜNK MIKOR MEGKAPTAD AZ ÉRETTSÉGI BIZONYÍTVÁNYT MERT TUDTAD ,HOGY AKKOR MÁR NEM ÉR EL HOZZÁD KEZEM. GYÁVA FÉREG VAGY MIÉRT NEM VOLTÁL A FEGYELMIN ILYEN NAGYLEGÉNY VAGY AMIKOR MÉG HOZZÁNK JÁRTÁL?
Én: NEKED MEG VAN POFÁD AZT FELHOZNI TE VADBA.ROM?
NEKEM UGROTT A GYEREK ÉN PEDIG CSAK LEFOGTAM ÉS ELLÖKTEM ÉS MIKOR MEGKÉRDEZTÉL MINDENKIT ÉS MINDENKI AZT MONDTA ,HOGY EZ ÍGY VOLT NEKEM ÍRTÁL BE FEGYELMIT TE ROHA.DÉK A MÁSIKNAK MEG SEMMIT.
Ő: NEM KÖTELESSÉGEM ELHINNI AMIT MONDANAK.
Én: Gratulálok mert biztos te voltál ott te féreg mikor történt az eset jobban tudod TE DICSŐ MINDEHATÓ IGAZGATÓ.
Megakartál engem nyomorítani de nem sikerült szóval ezt benézted papa 😃😉
Ő: TAKARODJ INNEN TE NYOMORULT
Itt aztán közben beszólt még valaki ,hogy fejezzük be aztán azt mondtam ,hogy én inkább elmegyek mert nem akarok ennél nagyobb galibát aztán pedig elmentem
😂😂😂😂😂😂😂😂
Egy évvel vagyok nálad idősebb.
Szánalmas vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!