Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálta ezt velem? Melyik “énje” hazudik?
Van egy fiu aki nagyon-nagyon regota tetszik nekem, ezt o tudja is, mar beszeltunk is rola korabban. O az a szeleburdi, bulizos, csajozgatos fiu aki azert sokszor visszael a sarmjaval es velem szemben is elvezi hogy tetszik nekem.
Par hete osszekeveredtunk egy buliban es flortolgettunk, sokat cukkoltuk egymast (mint altalaban) meg jol ereztuk magunkat, de nem csak elvoltunk hanem ugy ereztem ez most kicsit komolyabb, beszeltunk arrol hogy a jovoben egyutt is lehetnenk, felreertheto jelzeseket adott, egyaltalan nem ugy viselkedett es nem olyanokat mondott mintha “csak egy csaj” lennek szamara.
A negativum viszont ezutan kovetkezett, mikor masnap megirta hogy sokat ivott es nem gondolta komolyan amiket tett es mondott.. nem szeretne ha tobbet gondolnek ebbe bele vagy hasonlok.
Nem tudtam hogyan reagalhatnek ra, nagyon sok lannyal csinalt hasonlot es nem akartam a megbantott kislany szerepebe kerulni en is, ezert ugy tettem mintha en sem gondoltam volna komolyan, es mondtam hogy inkabb felejtsuk el a tortenteket( pedig termeszetesen baromira rosszul esett). Ezek utan nem nagyon beszelgettunk, egyszer voltunk egy tarsasagban, de oda sem jott hozzam, (pedig mindig oda szokott) mintha haragudott volna ram,(talan azert amit valaszoltam az uzenetere) vagy csak mintha abszolut nem erdekelnem, pedig korabban mindig beszelgettunk es kicsit flortolgettunk egymassal.
Nem tudok tovabblepni ugy erzem ameddig nem kapok valaszokat. Egyszeruen nem ertem, hogy elvileg reszegen oszintek az emberek, hogyan lehet akkor megis egy egesz esten at csak huzni a masik agyat komolytalanul? Vagy csak valakivel elbeszelgetett es megijedhetett a komolysagtol, nehogy olyat igerjen amit be kelljen tartania es felti a szabadsagat? Tenyleg nem tudom hova tenni azt az uzenetet es hogy miert irta.. kerlek ha van tippetek segitsetek nekem.
Illetve fogalmam sincs hogy mit csinaljak. Gondolkodtam rajta hogy irjak e neki hogy miert viselkedik ilyen furcsan, csak akkor meg megint csak o kerul folenybe, es en leszek az akit “egy csettintesre megkaphat”
20/L
Én mindentől függetlenül úgy érzem, megengedhetem magamnak, hogy kifejezzem az érzéseimet, és ez egy olyan szitu, amiben ez helyén is van.
"Gondolkodtam rajta hogy irjak e neki hogy miert viselkedik ilyen furcsan"
Tehát ezen a ponton, ahol ő énüzeneteket adott, neked sem az ő szándékaival kellene már törődnöd, hanem a sajátodat kellene kinyilvánítani.
;)
Arra gondoltam, hogy az igazat mondanám el, nem tettetném magam.
" termeszetesen baromira rosszul esett"
Ezt mondanám el neki.
És hogy én mit szeretnék tőle.
Nem azt vizslatgatnám, vajon ő mit akar tőlem.
Én komolyan veszem a kérdésed és komolyan válaszolok, de nem fog tetszeni a válasz, így lehet ki fogod zárni,mert fáj.
Ez csak egy f**kboy, játszik veled, az ujja köré csavar, akár évekig játszik veled, csak az időd pazarlod vele, felejtsd el sürgősen! Csak építi le az önbizalmad, semmire sem jó!
Pontosan azt akarja, hogy ezen gondolkodj, hogy most ő mit is akar! Szállni virágról virágra, de nem ad ez neked semmit, nem lesz belőle rendes kapcsolat! Next!
Ha érdekel ez a téma, keress rá a Csivettka youtube csatornára, én is nemrég találtam rá és segített sokat az ilyen témákban :)
Logikus a helyzet. A férfiak pedig legalább egyenesek, ők nem játszmáznak úgy.. (általában)
1. Nyilván nem ment volna bele egy picit kellemetlen beszélgetésbe veled másnap, ha nem érezte volna ezt a korrektnek részéről, tekintve az előző estés viselkedését.
2. Van némi tapasztalatom ezekben már: aki ilyen bátor mit ez a srác, hidd el hogy ha akarna valami komolyabbat, akkor másnap nem azzal a szöveggel ír rád, hogy bocs ez csak az alkohol volt, hanem azért ír rád, mert érdeklődik és madarat lehetne vele fogatni örömében, hogy ott a csaj, akit meg akar szerezni.. a pasik is így működnek ilyenkor, hidd el..
Valamennyire biztos tetszel neki, de annyira nem, hogy tényleg akarjon is tőled valamit.. Részegen még én is kavarásztam fiatalon és h*lyén random sráccal, akivel nem akartam semmit... Van ilyen.
3. Kerülni is ezért kerül, mert kellemetlen neki kicsit a szitu: nem akarja egyáltalán, hogy komolyan vedd a közeledését, és picit sz.rul érzi magát, amiért ilyeneket mondott.
Idővel lecseng és nem lesz feszengés sem, ne foglalkozz most vele egy ideig.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!