Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Összejönnél olyannal aki egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnél olyannal aki egy balesetben elveszítette az egyik szemét?

Figyelt kérdés
2020. jan. 4. 10:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
Nekem volt egy ismerősöm akinek az egyik szeme üvegből volt.Nem volt jóképű gyerek,de legalább 20 barátnője volt,akiről csak én tudok.
2020. jan. 4. 11:56
 12/18 anonim ***** válasza:
Miért ne? Inkább ilyen embert választanék, mint egy szociopatát, nárcisztikust, hímsovinisztát.
2020. jan. 4. 12:23
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem lenne akadálya szerintem ennek! Hiszen egy baleset történt vele az meg a masik hogy nem mozgás sérült és egyedül is tud gondoskodni magáról de az még fontosabb hogy alapból hogy néz ki (ápolt igényes) és hogy milyen belül szerintem ezek sokkal fontosabbak!

Az meg a masik hogy ha lany akkor az ilyen cuki fehér szem kötők nagyon aranyosak...

2020. jan. 4. 12:42
 14/18 anonim ***** válasza:
De amugy nem biztos hogy van üveg szeme! Mert van olyan is hogy szilánkok vagy egyébb éles tárgy vágja meg a szemet és nem veszik ki az egész szem golyót hanem csak a szillánkokat és az olyan dolgokat amik nem oda való... tudni illik egy egész szem kivétele rendkívül macerás dolog és az utána levő dolgok is ha nem sérül meg az egész szem golyo vagy annak 60-70%-a akkor nem veszik ki
2020. jan. 4. 12:45
 15/18 anonim ***** válasza:
Engem is érdekelne, hogy néz ki a "végeredmény", de valószínűleg igen.
2020. jan. 4. 13:06
 16/18 anonim ***** válasza:
Van műszemes ismerősöm... engem nem zavar.
2020. jan. 4. 14:16
 17/18 anonim ***** válasza:

Én igen. Nem ezen múlik a szerelem.

Amúgy édesapám is elvesztette az egyik szemét, egy farönk csapódott az arcába. Mondjuk ekkor már házas volt.

De tényleg nem ezen múlik

2020. jan. 4. 14:17
 18/18 anonim ***** válasza:
Ha van műszeme, ha nincs nálam ez nem kizáró ok.
2020. jan. 7. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!