Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szólhatok a baratomnak, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szólhatok a baratomnak, ha allandóan nagyon eros izzadsag szaga van?

Figyelt kérdés

Par hónapja vagyunk egyutt, eleinte még dezodorozta magat, mar nem igazan, nem merek megbantani se.

Az ciki, ha viszek neki deot?

2020. jan. 2. 11:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Persze, finoman szólhatsz neki, esetleg segíthetsz neki venni valamilyen jobb terméket.
2020. jan. 2. 14:14
 12/14 anonim ***** válasza:
52%
Nem rosszból, de le szoktad szopni? És beszélni nem mersz vele?
2020. jan. 2. 14:21
 13/14 anonim ***** válasza:

Én is szóltam a páromnak, hogy valami baj lehet a figával, mert rossz illatú a lehelete mostanában

Meg is lépett volna, ha besértődik.

2020. jan. 2. 14:25
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem értem az ilyen embereket. Deo nélkül 1 napot nem bírok ki pedig annyira nem vagyok izzadós.
2020. jan. 6. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!