Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Hogy segíthetek a gyerekkori...

Hogy segíthetek a gyerekkori barátomnak? Körülmetéltette a péniszét, esztétikai okokból és hogy amerikaibbnak tűnjön (már hazatelepült), viszont állandoan kiszűárad neki, csúnya, repedezik és már nem okoz neki akkora örömet a szex.30f

Figyelt kérdés
maszturbálni is körülményes neki, de ez várható volt. Viszont a szex nem okoz örömet neki annyira és láttam az öltözőben, mikor úszni mentünk és rohadtúl ki volt repedezve. Erre kapott itthon krémet, bőrgyógyászaton, de nem használ. Ő nem akar megint orvoshoz menni, mert szégyelli, én pedig nem tudom rávenni. Nagypapám neurológus, ő már az elején megmondta neki hogy ne tegye.
2018. júl. 16. 20:26
 1/7 A kérdező kommentje:
ez nem vicces! Komolyan! Neki amúgy is extrém száraz a bőre, viszont a pénisze sosem volt száraz, csak mióta nincs meg a bőr.
2018. júl. 16. 20:32
 2/7 anonim ***** válasza:
Hány éve metéltek körül?
2018. júl. 16. 20:49
 3/7 anonim ***** válasza:
51%
Én komolyan írtam! Égési sérülteknél is disznóbőrrel helyettesítik a hiányzó bőrt.
2018. júl. 16. 20:52
 4/7 anonim ***** válasza:
48%

ilyen kis bőrt simán kivágnak a combból!

De amúgy elég hülye volt a barátod, várható volt, hogy ez lesz!

Kisgyerek korban kell elvégezni ezt a műtétet, nem felnőtt korban!

2018. júl. 16. 20:56
 5/7 anonim ***** válasza:
63%
Egy csajjal több jut nekünk.
2018. júl. 17. 06:14
 6/7 anonim ***** válasza:

Totál sötét volt a gyerek,normális ember,ha nincs baja a rudival örül neki,nem akarja hogy késsel neki essenek,USA-ban sem mindenki van metélve,kb a lakosság 60%-a,aztán meg mára csökken a számuk,tüntetések mennek a metélések ellen.Akárki is menjenek ki évtizedek kellenek ahhoz hogy ne legyen akcentusa,sőt van hogy mindig is lesz akcentusa tehát eleve tudják hogy külföldi.

Szerintem ez csak kamu kérdés.Elvileg a bőrt vissza lehet sok éves munkával nyújtani.

2018. júl. 23. 16:55
 7/7 anonim ***** válasza:

Én alapvetően elkezdtem krémezni és nem kérgesedik. (Illetve a szexuális élmény is nagyon jó.) Egyszerű sima hidratáló és kamillás krémeket használok.

Viszont egyetértek azzal, hogy orvosi probléma nélkül felnőttkorban talán már nem feltétlenül jó dolog ezt így megoldani. Okozhat úgyszólván zavarokat. Próbáljon meg hidratáló krémet vagy márpedig menjen el orvoshoz.

2018. aug. 10. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!