Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A szexpartnerem miért mutogat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szexpartnerem miért mutogat másoknak?

Figyelt kérdés

A barátja leveleket küld, hogy szívesen megismerne és azok a haverjai, akik fent vannak társkeresőn többször megnézik a profilomat! Szinte biztos vagyok benne, hogy eljárt a szája kettőnkkel kapcsolatban.

Nem akar komolyat, nem mutatott be senkinek, nem vállal fel. De akkor miért “dicsekszik” velem??

2019. dec. 28. 10:41
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
35%

Egy átlagos lotyó óránként 25-30e Ft-ba is kerül, a nívósabbak meg még többe.

Gondolom te ingyen adod magad.

Ezért ajánlgat a haveroknak is. Ingyen, a semmiért nagyon kevés nő dobja oda magát egy hapsinak, rólad meg tudják, hogy nagyon olcsó és buta vagy.

2019. dec. 28. 12:12
 12/22 A kérdező kommentje:

11. Te mikor szexeltél utoljára? Azért, mert neked nem jut senki és megkeseredett alak vagy, attól én még nem leszek sem buta sem értéktelen.

Ha ennyire tisztában vagy a tarifákkal, akkor gondolom neked csak megvásárolva megy a nőhöz jutás.

2019. dec. 28. 12:16
 13/22 anonim ***** válasza:
61%

#12 Nem zavar, hogy nő vagyok? :)

A személyeskedést pedig mellőzd, légy szíves! Te írtál ki kérdést ide. Én arról nem tehetek, hogy fáj az igazság.

2019. dec. 28. 12:19
 14/22 anonim ***** válasza:
52%

11-13-as válaszoló. A kérdező kérdést írt ki, Te pedig igencsak sértően a személyét véleményezted. Igaza van,hogy felháborodik ezen, én is ezt tenném!

Számtalan szexkapcsolat van, és ez egyáltalán nem azt jelenti,hogy aki ilyenbe belemegy csakis olcsó k..a és buta nő lehet.

2019. dec. 28. 12:21
 15/22 A kérdező kommentje:
13. Aha, akkor irigykedsz, mert téged nem környékez meg senki. :D
2019. dec. 28. 12:22
 16/22 anonim ***** válasza:
24%
Nem értem aki szexkapcsolatban van miért nézik olcsó buta k.nak.... Nem mindennap más alá fekszik pénzért. Sok itt az álszent!!
2019. dec. 28. 12:45
 17/22 anonim ***** válasza:
6%
mert szép vagy gondolom. Ismerkedünk?
2019. dec. 28. 13:53
 18/22 anonim ***** válasza:

Azért dicsekszik veled, mert te vagy élete és álmai nője! Szerelmes beléd és te vagy a legfontosabb neki a vilagon. A barátai mikor meg nézik a profilodat azt mondják, húú de jó neked haver, hogy ilyen gyönyörű barátnőd van, vedd el.feleségül, el ne szalaszd.

a reakcióid alapjan gondolom, ilyesmi valaszokat vártál. Sajnos ez nem így van. Részletesen kibeszélnek téged és ami köztetek történt szexuálisan, most már ők is tudják, a lgapróbb részletet is. Tehát hogy értsd: milyen a nemiszerved, hová élvezett, bekapod-e, lenyeled-e, milyen pózban szereted, hogyan élveztél el ilyesmi. Ha a szexpartnered esetleg kifelejtene valamit, ki kérdezik, mert ez az egyik olyan téma, ami minden férfit érdekel.

2019. dec. 28. 15:32
 19/22 anonim ***** válasza:
Érdemes lett volna az elején átbeszélni ezt a részét us mert úgy tűnik nem vokt evidens. A szexkapcsolat számomra logikus,hogy nem egy világ elé tárt kapcsolat. Még akkor sem ha ez nem félrelépés. A szexuális életem nem tartozik másra. Én azonnal dobnám. Pl egy olyan szöveg kíséretében a barátai felé megsúgva, h nem volt kielégítő számodra ez a kapcsolat,de kezeljék már bizalmasan.
2019. dec. 28. 16:39
 20/22 anonim ***** válasza:
10%
Honnan tudod kik a haverjai, ha nem mutatott be nekik? Közös ismerősötök van? FB-én megy a hajsza? Ha nem akarsz publikus lenni miért vagytok ismerősök? Le kell onnan tiltani és kész... Valszeg eljárt a szája, de nem biztos, hogy az utolsó részletekig ki vagy beszélve. Ha van egy kis esze, akkor nem viselkedik indiszkrét módon.
2019. dec. 28. 17:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!