Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátnőm fáradt hozzá?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

AresTech kérdése:

A barátnőm fáradt hozzá?

Figyelt kérdés
Tegnap este sem és ma reggel sem akart szexelni, mert azt mondja fáradt, előtte pedig volt rendszeresen szex. Mikor összeveszünk néha, olyankor sem akarja. Történt már veletek ilyen? Mi lehet a valódi oka?

2019. dec. 28. 09:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
78%

Nem feltétlen unt meg!

Sajnos amit mondtam, az mindig érvényes. Így akkor is, ha heti 1x találkoztok, nem mindig megy. Ezt el kell fogadni. (Persze fordítva is igaz, a nőnek is meg kell értenie, ha a férfinak nincs kedve.)

Legközelebb bepótoljátok.

2019. dec. 28. 11:34
 12/18 anonim ***** válasza:
47%

Nahát.. itt nálunk már elkezdtek összedőlni emiatt a házak.

Én is unnám, ha minden nap ugyanazt a kaját kellene kötelezően ennem, vagy ha nem eszem akkor vitatkozni kell, hogy "miért nem eszem?"

2019. dec. 28. 11:36
 13/18 anonim ***** válasza:
64%

Ha heti 1x talalkoztok es pont akkor nem akar szexelni az nekem gyanús lenne. Oké hogy fáradt de a vágy ezt felül tudja írni, plusz ha este nem volt akkor reggelre kialudhatta volna magát..

Beszélgess vele.

2019. dec. 28. 11:36
 14/18 A kérdező kommentje:
Azt mondja, hogy csak a fáradtság miatt.
2019. dec. 28. 12:26
 15/18 A kérdező kommentje:
Nem tusom most mit gondoljak :/
2019. dec. 28. 12:41
 16/18 anonim ***** válasza:
29%
Talán mert neki nem annyira fontos a szex ,mint neked és furcsálnam ha a párom minden talinál szexet akarna. Csináljatok mást is. 25 Miért érzed ,hogy kötelező az aktus minden talinál azt hittem nem azért talizol vele,hogy űrits hanem ,hogy szereteted kimutasd neki. Ahozz meg nem a szex az első.
2019. dec. 28. 15:49
 17/18 anonim ***** válasza:
47%
16, ha nálad a szex es a szeretetkimutatás kizárja egymást akkor elég súlyos bajok vannak, mert a szex az egyik legalapvetőbb kapcsolaterősítő viselkedés. Es igen, ha a kapcsolat jól működik akkor a heti 1 talalkozonal szexelnek mert aludni a masik 6 napon is lehet.
2019. dec. 28. 18:06
 18/18 anonim ***** válasza:
Mert szerinted kurni a nap 24ben az aztán a szerelem
2019. dec. 28. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!