Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van férfi, aki értékeli, amit a nő tesz?
Jeleztem páromnak, hogy jól esett volna a visszajelzes, hogy "jól osszeraktam" a karácsonyt.
Szerinte ez felesleges görcs, amúgy is lett volna minden. :o
Nyilván mindig van itthon minden, ami a karácsonyhoz kell, minden el is készül magától, megsül, becsomagolódik, stb....
Megértem a lelombozódásodat. Én értékelem az ilyeneket, főleg, hogy sokáig én voltam a te szerepkörödben. Érzelmi analfabéta, én nőben láttam ilyet.
Nekem jobb, hogy már nincs az életemben.
Ő hót érzékeny és igen itt kötöttünk ki, mint mindig, hogy nekem semmi sem jó. Pedig csak annyit mondtam, jól esett volna a visszajelzes...
A gyerek nem közös, az ő gyereke.
"Szerinte ez felesleges görcs, amúgy is lett volna minden. :o"
Ha olyan lenne a párom, aki nem értékeli az időmet, energiámat, jó szándékomat, amit ilyenkor szívvel-lélekkel beleteszek az ünnepi készülődésbe, hogy magunknak és a gyerekének örömet szerezzek, és s nem mondaná ki, se nem éreztetné, hogy hálás érte, akkor - amennyivel továbbra is mellette képzelem el az életemet - jövő Karácsonykor csinálnék egy extra nagy adagot a kedvenc salátámból, és a pihenés mellett elfoglalnám magam otthon olyan dolgokkal, amiket szeretek csinálni.
Ha neki esetleg lenne hiányérzete, és ezt szóvá tenné, akkor kedvesen, mosolyogva, minden neheztelés nélkül, barátságos hangnemben elmondanám neki, hogy tavaly karácsonykor azt mondta, hogy mindaz, amit akkor csináltam, "felesleges görcs", és amúgy is minden megteremtődik magától - én pedig hittem neki, és ezért idén változtattam.
"Női hisztéria level 99."
Megkérdezhetem, hogy van-e párod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!