Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van férfi, aki értékeli, amit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van férfi, aki értékeli, amit a nő tesz?

Figyelt kérdés

Jeleztem páromnak, hogy jól esett volna a visszajelzes, hogy "jól osszeraktam" a karácsonyt.

Szerinte ez felesleges görcs, amúgy is lett volna minden. :o

Nyilván mindig van itthon minden, ami a karácsonyhoz kell, minden el is készül magától, megsül, becsomagolódik, stb....

2019. dec. 26. 10:50
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Megértem a lelombozódásodat. Én értékelem az ilyeneket, főleg, hogy sokáig én voltam a te szerepkörödben. Érzelmi analfabéta, én nőben láttam ilyet.

Nekem jobb, hogy már nincs az életemben.

2019. dec. 26. 11:23
 12/23 A kérdező kommentje:

Ő hót érzékeny és igen itt kötöttünk ki, mint mindig, hogy nekem semmi sem jó. Pedig csak annyit mondtam, jól esett volna a visszajelzes...

A gyerek nem közös, az ő gyereke.

2019. dec. 26. 11:24
 13/23 Ollókezű Edward ***** válasza:
100%
Akkor ne vidd. XD Csináljon a nebulójának karácsonyt, ahogy akar, jövőre.
2019. dec. 26. 11:27
 14/23 A kérdező kommentje:
Elvinné a mamájához, aki szintén megteremt mindent, ami "haszontalan".
2019. dec. 26. 11:33
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, nekem mindig közös volt a készülődés is, nemcsak én csináltam mindent, hanem felosztottuk a munkát.
2019. dec. 26. 11:35
 16/23 anonim ***** válasza:

"Szerinte ez felesleges görcs, amúgy is lett volna minden. :o"

Ha olyan lenne a párom, aki nem értékeli az időmet, energiámat, jó szándékomat, amit ilyenkor szívvel-lélekkel beleteszek az ünnepi készülődésbe, hogy magunknak és a gyerekének örömet szerezzek, és s nem mondaná ki, se nem éreztetné, hogy hálás érte, akkor - amennyivel továbbra is mellette képzelem el az életemet - jövő Karácsonykor csinálnék egy extra nagy adagot a kedvenc salátámból, és a pihenés mellett elfoglalnám magam otthon olyan dolgokkal, amiket szeretek csinálni.

Ha neki esetleg lenne hiányérzete, és ezt szóvá tenné, akkor kedvesen, mosolyogva, minden neheztelés nélkül, barátságos hangnemben elmondanám neki, hogy tavaly karácsonykor azt mondta, hogy mindaz, amit akkor csináltam, "felesleges görcs", és amúgy is minden megteremtődik magától - én pedig hittem neki, és ezért idén változtattam.

2019. dec. 26. 11:50
 17/23 anonim ***** válasza:
14%
Női hisztéria level 99. 😅
2019. dec. 26. 12:43
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Eleve mar az gaz, hogy egyedul csinaltal mindent, gondolom igy van mindig a hetkoznapokban is, most mit dicserjen meg kulon, hiszen csak hoztad a megszokottat. Nem kell hagyni, hogy elkenyelmesedjen a parod, remelem, a gyerekedet nem ugy neveled, ha fiu akkor semmi dolga, ha lany akkor meg csinaljon mindent...
2019. dec. 26. 12:45
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
De egyebkent termeszetesen igazad van, egy bunko szegeny, ha mar csinalni nem kepes semmit, legalabb szoban ertekelhetne. De rengeteg sokkal normalisabb ferfi van ennel. A gyerek se a tied, feleslegesen szenvedsz ezzel a ferfival.
2019. dec. 26. 12:47
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

"Női hisztéria level 99."

Megkérdezhetem, hogy van-e párod?

2019. dec. 26. 13:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!