Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményed arról, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményed arról, ha egy 25 év körüli nő nem akarja elrontani a testét szülés miatt?

Figyelt kérdés
Tehát, hogy nem akarja elrontani a testét azzal, hogy odalent kitágul, szoptatás után lógós lesz a melle és ezert vár még pár évet, hogy meglegyen a pénz a szülés utáni mellműtétre mert ilyen fiatalon adni akar magára és szülés után se akarja elhagyni magát.
2019. dec. 25. 19:48
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
63%
Ha annyira akar a pasi gyereket, majd örökbefogad egyet vagy keres egy olyan nőt, ami szívesen szül. Részemről nem lesz kár érte, csak hagyjon békén ezzel a szarral
2019. dec. 25. 21:21
 22/37 anonim ***** válasza:
14%

Kifogás, kifogás hátán és szerintem f..gnja sincs az egészről, csak okoskodik, és emiatt k..rvára leégeti magát. Szánalmasan gyerekes a felfogása.

Anyukám 20 kg-t hízott mikor terhes volt. Simán leadta 1 év alatt kb. a plusz kg-kat és ugyanolyan vékony és feszes lett, mint előtte. Nem kellett ide semmilyen mellműtét, meg zsírleszívás, meg pénz.. A melle se lógott.

Csak akaraterő, kitartás, elhatározás és cselekedet. És nem máról holnapra kell lefogyni, hanem szépen fokozatosan.

2019. dec. 25. 21:28
 23/37 anonim ***** válasza:
37%
ui.: anyukám 29 éves volt, mikor szült.
2019. dec. 25. 21:29
 24/37 anonim ***** válasza:
77%
22: nem gyártanék kifogást, ha mindenki befogná a pofáját, mikor a "szeretnél-e gyereket" kérdésre azt felelem, hogy nem. Nem szeretnék, qrvára mindegy, milyen okból. És nem vagyok kíváncsi a rádumálásra meg a miértek kérdezgetésére, sem arra, hogy szar ember vagyok. Sőt örülök neki, hogy szar embernek hívnak, azzal gyakorlatilag belátják, hogy nem való nekem gyerek. Komolyan egyesek úgy érvelnek az anyaság mellett, hogy kedvem lenne megkérdezni tőlük, hogy ha megszülöm és megfojtom, az jobb nekik, mint ez vagy mi
2019. dec. 25. 21:39
 25/37 anonim ***** válasza:
74%
Hát, nekem semmi alakom nincs, amit félthetnék, és a mellem azóta lóg térdig, mióta kinőtt, de engem maga a gondolat akaszt ki, hogy van bennem egy idegen, hogy szétszakad a hasfalam, hogy a gyerek összenyomja a szerveimet, meg igen, a seggig szakadás... ezektől rosszul vagyok, mint a vérvételtől, csak ezerszer erősebben érzem.
2019. dec. 25. 21:48
 26/37 anonim ***** válasza:
64%

Én akarok gyereket,de programozott császárral,igen tudom akkor meg a hasamon marad egy heg.Nem érdekel,sok nőnek láttam a császáros hasát,konkrétan semmi az a minimális heg..Mert rettegek a természetes szüléstől ,a sztészakadástól,tágítástól kb idehányok.

A mell nem tudom mennyire változik meg,de nem kötelező szoptatni,ma már van tápszer is és más megoldások is.

Igen a mai világban rettentően fontos a külső és 25 évesen pláne fontos..

2019. dec. 25. 21:57
 27/37 anonim ***** válasza:
30%
Nem tudom miért itélitek el, lehet hogy a testével akar pénz keresni, karriert épiteni. :D
2019. dec. 25. 22:13
 28/37 anonim ***** válasza:
32%

Szerintem ha egy nő akar akkor 25 es 30 között a legidealisabb! Mivel akkor mar van munkatapsztalata is meg még fiatal h regeneralodjon.

Maximalisan egyet ertek azokkal akik azt mondjak h 90% nem alkalmas a gyerekvallalasra.

Lehetne ezt a terhesseget felesbe is kihordani h egy hetig a nő egy hetig a ferfi.Vagy vmi kinti burokba es akkor mindenki megszabadulna a szülés szetszakadastol :D

Az nagyon elgondolkodtatao sok ember miert nyűgnek latja a gyerekvallalast.Nyilvan azert mert oka van.Regen sose volt nyűg vagy nem beszelhettek igy roluk a nők? Akkor inkabb a sok hazimunkara panaszkodtak a 10 gyereknel haztartasi gépek nelkul hűtő nelkul etetes mosas.Akkor 10 gyerek nem.10 nyűgot jelentett,hanem.10 segitseget.De akkor legalabb helyre igazotottak a gyereket ha hisztizett.Maigyerekneveles borzalmas. Elkenyeztetett kis majmokat nevelnek.Felnott szülő nem bir egy szros gyerekkel!

2019. dec. 25. 22:14
 29/37 anonim ***** válasza:
37%

Akinek ennyire csak a külseje fontos, az ne vállaljon gyereket! Egyáltalán ne! Nem kötelező!

Úgyis az lesz a vége, hogy idegbeteg lesz, mikor elkezd öregedni, mindene lógni kezd tokától bokáig, és ezért IS a gyerek lesz a hibás. De addigra a gyerek apja már régen lelépett az első feszes cicababával. Az ilyen nőket mindig az olyan férfi választja, akinek a nőben tényleg az egyetlen értéke a külseje. Le is cseréli 4-5 évente, menetrend szerint.

Teljesen beteg az egész felfogás. Mármint hogy az az "igényesség", ha milliókból foltozzák össze pár évente, hogy tökéletes kis szextárgy legyen.

2019. dec. 25. 22:17
 30/37 anonim ***** válasza:
22%

Elég kacifántos logika :) de hát magánügy.

A lent kitágul nem annyira igaz ám, illetve ha érezhető is inkább pozitív, mármint férfi szemmel (nem szemmel, csak azt kiszűrné). Gyakorlatilag végtelenségig lehet húzni a szexet.

Én spec a terhesség alatt kezdtem beleszeretni a páromba, és a szülőasztali pillanatok volt az érzelmi csúcs, de kinek hogy.

Elvárásból, vagy mert "itt az idő" semmiképpen ne vállaljon gyereket senki, - az annál fontosabb "dolog"!

2019. dec. 25. 23:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!