Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed arról, ha egy 25 év körüli nő nem akarja elrontani a testét szülés miatt?
Kifogás, kifogás hátán és szerintem f..gnja sincs az egészről, csak okoskodik, és emiatt k..rvára leégeti magát. Szánalmasan gyerekes a felfogása.
Anyukám 20 kg-t hízott mikor terhes volt. Simán leadta 1 év alatt kb. a plusz kg-kat és ugyanolyan vékony és feszes lett, mint előtte. Nem kellett ide semmilyen mellműtét, meg zsírleszívás, meg pénz.. A melle se lógott.
Csak akaraterő, kitartás, elhatározás és cselekedet. És nem máról holnapra kell lefogyni, hanem szépen fokozatosan.
Én akarok gyereket,de programozott császárral,igen tudom akkor meg a hasamon marad egy heg.Nem érdekel,sok nőnek láttam a császáros hasát,konkrétan semmi az a minimális heg..Mert rettegek a természetes szüléstől ,a sztészakadástól,tágítástól kb idehányok.
A mell nem tudom mennyire változik meg,de nem kötelező szoptatni,ma már van tápszer is és más megoldások is.
Igen a mai világban rettentően fontos a külső és 25 évesen pláne fontos..
Szerintem ha egy nő akar akkor 25 es 30 között a legidealisabb! Mivel akkor mar van munkatapsztalata is meg még fiatal h regeneralodjon.
Maximalisan egyet ertek azokkal akik azt mondjak h 90% nem alkalmas a gyerekvallalasra.
Lehetne ezt a terhesseget felesbe is kihordani h egy hetig a nő egy hetig a ferfi.Vagy vmi kinti burokba es akkor mindenki megszabadulna a szülés szetszakadastol :D
Az nagyon elgondolkodtatao sok ember miert nyűgnek latja a gyerekvallalast.Nyilvan azert mert oka van.Regen sose volt nyűg vagy nem beszelhettek igy roluk a nők? Akkor inkabb a sok hazimunkara panaszkodtak a 10 gyereknel haztartasi gépek nelkul hűtő nelkul etetes mosas.Akkor 10 gyerek nem.10 nyűgot jelentett,hanem.10 segitseget.De akkor legalabb helyre igazotottak a gyereket ha hisztizett.Maigyerekneveles borzalmas. Elkenyeztetett kis majmokat nevelnek.Felnott szülő nem bir egy szros gyerekkel!
Akinek ennyire csak a külseje fontos, az ne vállaljon gyereket! Egyáltalán ne! Nem kötelező!
Úgyis az lesz a vége, hogy idegbeteg lesz, mikor elkezd öregedni, mindene lógni kezd tokától bokáig, és ezért IS a gyerek lesz a hibás. De addigra a gyerek apja már régen lelépett az első feszes cicababával. Az ilyen nőket mindig az olyan férfi választja, akinek a nőben tényleg az egyetlen értéke a külseje. Le is cseréli 4-5 évente, menetrend szerint.
Teljesen beteg az egész felfogás. Mármint hogy az az "igényesség", ha milliókból foltozzák össze pár évente, hogy tökéletes kis szextárgy legyen.
Elég kacifántos logika :) de hát magánügy.
A lent kitágul nem annyira igaz ám, illetve ha érezhető is inkább pozitív, mármint férfi szemmel (nem szemmel, csak azt kiszűrné). Gyakorlatilag végtelenségig lehet húzni a szexet.
Én spec a terhesség alatt kezdtem beleszeretni a páromba, és a szülőasztali pillanatok volt az érzelmi csúcs, de kinek hogy.
Elvárásból, vagy mert "itt az idő" semmiképpen ne vállaljon gyereket senki, - az annál fontosabb "dolog"!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!