Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki hogy áll az őszüléshez? El...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki hogy áll az őszüléshez? El tudnál fogadni olyan párt, aki helyenként mákos vagy teljesen ősz hajkoronával rendelkezik?

Figyelt kérdés
Férfiak és nők válasza is érdekel.
2019. dec. 25. 15:16
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%
Mákos? Sok volt a guba a bélbe és a hajára kente? Bocsy de nem. Egy 30 éves nő ne legyen ősz. Ha van pár ősz hajszála, az nem gáz, de akkor fesse vagy húzassa ki. Nekem is csak pár őszhajszálam van férfiként, pedig elmúltam már 30.
2019. dec. 25. 16:19
 12/20 A kérdező kommentje:
Ezt nem a nő vagy férfi dönti el, hogy őszül e vagy sem. Genetika, trauma, stressz is előre hozhatja. Nem döntés kérdése.
2019. dec. 25. 16:33
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Én el tudnám/tudom.Nő vagyok.
2019. dec. 25. 16:33
 14/20 anonim ***** válasza:
Nálam a genetika tett be, sötétbarna hajam van és egyre jobban látszik, de nem hinném hogy ezt nézi egy nő. Ha tetszem, úgyse fogja érdekelni az őszülő hajam.
2019. dec. 25. 17:00
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Én született vörös vagyok, de már 26 évesen találtam pár ősz hajszálat a vörösök között... És sajnos én is odalettem, szomorkodtam miatta, ahogy lett egyre több, inkább összefogtam, gondolkodtam, mi legyen, melyik hajfestékkel, próbáltam a nogreyt, háát, nem lett jobb, végül a neten addig olvastam, hogy találjak már minél károsabb festéket, amíg rátaláltam a hennára, a neha hennára. Lehet reklám is, nem bánom, ilyet vettem, már vagy 5 éve így festem a hajamat a tövénél és gyönyörű színe van. :)) Nem én mondom. :) A henna világosítani nem tud, csak a saját színt vagy sötétet, stb. stb., a neten mindent megtaláltok vagy akár priviben is, hogy ne offoljuk szét a topicot. De ha vki gondolkodik a hajfestésen, akkor előbb olvasgasson a hennáról, hátha elkezdi.
2019. dec. 25. 17:07
 16/20 anonim ***** válasza:
0%

Aranyszoke termeszetesen a hajam. Sportolok,botox,szilikon stb. Az oszulo igenytelen manusokat azonna pattintom.

N/35

2019. dec. 25. 17:21
 17/20 anonim ***** válasza:
69%
Láttam én már olyan 18 éves lányt is, akinek volt egy-két őszhajszála. Mondta, hogy nálunk ez öröklődik, de ő nagyon büszke rá. És a páromnak is van pár ősz hajszála (21 éves), nem zavar. Kicsit már kopaszodik is, nagyon kicsit, elöl, de náluk is mindenki ilyen a családban, erről ő nem tehet, így is nagyon helyes és okos :)
2019. dec. 25. 17:54
 18/20 anonim ***** válasza:
49%

Nekem a rémálmom. Volt egyszer egy szál, azt kitéptem. Szerencsére a családom minden notagja későn kezdett oszulni, én is abban bízom. Tudom, hogy van hajfesték, élni is fogok vele, ha eljön az ideje, de egyrészt macerás (fiatalon festettem), másrészt attól még félreérthetetlenül üzen a test, hogy oregszem😭 Találkoztam egy lánnyal, aki húsz éves kora körül oszult meg látványosan stressztol. Szörnyű lehetett. Illetve valamikori páromnak is voltak már ősz hajszálai 21 évesen. Férfiaknál egyáltalán nem zavar, valahogy őket nem oregiti szerintem😀

38/N

2019. dec. 25. 21:28
 19/20 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon tetszik a páromon. Jól áll neki. :) 33 éves,és oldalt őszülő. A szakálla is a fanszore is a mellkas szőre is,de ettől ugyanolyan vonzó, sőt... :)
2019. dec. 25. 22:03
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Amikor kisgyerek voltam, anyám festette a haját, és mindig óriási tragédiaként volt beállítva, hogy ő hamar elkezdett őszülni, és ezért szinte muszáj. Én már akkor sem értettem a felhajtást, és most is úgy vagyok vele, hogy ez egy teljesen természetes folyamat. Egyébként nekem 19 éves koromra lett ősz hajszálam, szerintem még most is (23 vagyok) az az egy van.

Pasiknál meg szintén zavar, főleg, hogy hosszú távú párt keresek, úgyhogy előbb-utóbb látnám megöregedni. :) Sőt, nagyon sokan még jobban néznek ki ősz hajjal.

2019. dec. 25. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!