Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakori hogy egy kb 24 éves csaj egy 43 éves családapával kikezd?
Yasmine, nem lehet hogy a korabeli férfiak nem elég érettek hozzá? Mármint gondolok itt a közvetlen környezetében élő férfiakra.
Beszélgettem néhány nő ismerősömmel Facen, ők jórészt erre panaszkodtak, de ha jobban szétnézel itt gyakorin is kb. ez a tendencia. Egyszerűen magára a kommunikáció minőségére panaszkodtak. Arra hogy kb. csak mert "egy lyukkal több van rajtuk" mindjárt olyan hangnemben olyan kifejezésekkel írtak vagy beszéltek mintha magához a "lyukhoz" beszéltek volna. Ezért jobbak (szerintük) a házasok. Pedig minden halmazban akadnak kivételek, csak a kereslet és a kínálat valamiért nem jut el egymáshoz ugyanazon a közös csatornán. Legyen akár verbális akár írott csatorna.
Aztán lehet itt is jönni a fétisekkel meg az apakomplexussal, de ez szerintem gyenge magyarázat. Inkább az általam fent kifejtett dolog az ami számomra hihető.
27F
Nekem pl. nem volt sok lehetőségem válogatni annyi idősen sem. A korban hozzám illőknek nem kellettem. Annak a kevés kivételnek, akinek mégis, nem véletlenül: ők maguk is olyanok voltak... 😏
Egy 30-as évei végén, 40-es évei elején járó férfi viszont még nem feltétlenül egy lelakott romhalmaz, akiben csak a pénze lehet vonzó. Tudnak ők még bőven jó formában lenni. És általában elég jól tudnak mást is... Nekem inkább ez számított anno. Szexelni szerettem volna, jókat, nem kínlódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!