Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szexkapcsolatban egyedüliek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexkapcsolatban egyedüliek vagytok egymásnak vagy egyszerre több szexkapcsolatot is fenn tartotok? Erre rákérezhetek a másiknál? Többi kérdésem lent.

Figyelt kérdés

Védekeztek szex közben vagy kiszállásos módszert alkalmaztok?

A szexkapcsolatban érdemes felállítani a szabályokat ,megbeszélni hogy ez most mi és mit várjunk a dologtól meg egymástól?

A mi esetünkbe egyenlőre nincs kimondva meg megbeszélve hogy mit akarunk bár elég egyértelmű.Pár naponta beszélünk vagy ha épp összefutunk de akkor úgy teszünk mintha nem lenne közötünk semmi,senki nem jönne rá hogy jóban vagyunk egymással.Aztán ha meg kettesben találkozunk eljön értem szex aztán haza vissz.Én attól tartok bele fogok szeretni vagy már meg is történt...ebben az esetben ezt mondjam el neki? Vagy inkább szálljak ki ebből a kapcsolatból?

2019. dec. 25. 08:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem minden szexkapcsolat olyan h csak ürit a masik! Van amikor jól elvannak,nem kezelik egymast targynak,de nincs szerelem,kotodes.
2019. dec. 25. 12:12
 12/15 anonim ***** válasza:
Régen en is így gondolkodtam h szexkapcsolatban csak hasznaljak egymas testet. Azt ne felejtsuk el h a ferfi tarsadalom a noket kontroll alá tette azzal h ha vkivel szexualis örömöket el meg akkor rossz nő,ertektelen.Ez nagyon durvan be van programozva a nők agyaba. Holott tobb valakihez lehet vonzodni,meg egy szuper ejszakat eltoteni kotottseg nelkul szimpatia alapon,vonzalom alapon.
2019. dec. 25. 12:17
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Három vagyok. Hát bocs a kérdező leírása alapján úgy tűnik hogy ő többet is el tudna képzelni. A srác pedig csak ürít aztán hazaviszi és hétköznap úgy tesz mintha kb semmi sem lenne kettőjük között. Szerintem ez megalázó. Világos hogy nem a kérdező diktálja a menetrendet. Max belement remèlve hogy idővel több lesz ebből.
2019. dec. 25. 12:29
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Sztm mindenképpen érdemes megbeszélni ki mit vár a másiktól.

Nekem egy szexkapcsolatom volt, nem voltam mellette mással és elvileg ő sem. Ha össze futottunk normálissan beszélgettünk, mint két jó haver. Ertem is mindig értem jött és masnap haza vitt (i együtt is aludtunk és sokat beszélgettünk). Néha programok is voltak. Egy évig tartott. Óvszerrel védekeztünk.

Sztm tisztázd vele a dolgokat és ha Tényleg csak a szex a lényeg, akkor hagyd..Te már szereted csak szenvedni fogsz.

N27

2019. dec. 25. 13:32
 15/15 anonim ***** válasza:
10es vagyok. 3 nak: igen egyetertek. Szexkapcsolatban az a rossz az egyik tobbet erez az elkezd szenvedni. Azert nem is kell ilyet hosszutavon fenttartani.
2019. dec. 25. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!