Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak tárgyak, "relikviák" korábbi kapcsolataidból?
Figyelt kérdés
Őrinztek otthon tárgyakat, plüsst, vagy ilyesmit az exetektől? Ezek emlékek, nem szívesen dobja ki az ember, de mit szól az új párod hozzá?
Nekem nagyon kevés ilyen tárgyi ajándékom van, 1-1 apróság, mert férfiként nőnek én csak adtam, nem kaptam. Nektek sok ilyen dolgaitok vannak?
2019. dec. 24. 12:22
11/13 anonim válasza:
Kevés van, és nem szólhat rájuk senki semmit. Nincs is rájuk írva, hogy honnan vannak, akár én is vehettem őket magamnak. Egyébként meg évek óta senkit nem hívtam meg magamhoz, úgyhogy minimális az esélye, hogy bárki lássa őket.
12/13 anonim válasza:
Plüsst elajándékoztam a Mikulásgyárnak, utazási szuvenírek maradtak meg, hűtőmágnes, póló a helyre utaló felirattal, semmi szerelmes jellegű.
13/13 anonim válasza:
Én csak a nagyon "romantikus" dolgoktól szabadultam meg ilyen-olyan módon (eljegyzési gyűrű, első tőle kapott virág szirmából készült ékszer, ilyenek). A többi dolgot használati tárgyként kezelem, nem mint "jaj, de szép kis emlék, a Józsi adta...". Van tőle egyéb ékszerem, amit még hordok, könyvet nem dobtam tőle kaptam stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!