Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az lehet szakító ok, ha a pasitól nem kapok semmit karácsonyra?
Figyelt kérdés
Igaz, hogy "csak" szexkapcsolatról van szó, de mi nem csak szex miatt jártunk össze, szóval ilyen barátság extrákkal dolog. Pár éve tart, eddig kaptam mindig vmit, idén nem... (születésnapra, névnapra szintén kaptam) Nagyon rosszul esett, hogy pont karácsonyra nem. Szerintetek ez lehet szakító ok, mégha csak egy ilyen kapcsolatról is van szó?2019. dec. 23. 20:29
11/21 anonim válasza:
Inkább annak örülj, hogy más alkalomra kaptál, nem igazán jellemző az ilyen kapcsolatokra az ajándékozás😀
12/21 anonim válasza:
Nekem több éve esik rosszul, hogy a kedves szeretőmtől semmit sem kapok. Sokszor 3-4 órát is együtt töltünk. Szóval ez sem csak a szexről szól. 4 év alatt kétszer kaptam deszertet, mert éppen mosolyszünet készült lenni. Én 2-szer vettem a születésnapjára. Én nőként nem vagyok ennyire fukar úgyhogy nem értem és rosszul esik.Ennek ellenére én nem tudok vele szakítani.
13/21 anonim válasza:
Kérdező és 13#asnak értékelnétek a kommunikációs készséget, és a saját elméjükön kívüli gondolkodási készséget?
Lehet egy külön kérdést kéne kiírjak. Annyira érdekelne, hogy mások, akik nem fideszesek, hogy vélekednek. Jöhet privátban is.
14/21 anonim válasza:
És mi van, ha egyszerűen nem az utazás előtt, hanem után akar karácsonyi ajándékot adni?
15/21 anonim válasza:
Lehet azt akarja kifejezni ezzel, h már nem érsz neki annyit, mint eddig...
16/21 anonim válasza:
Ha valóban szereted, semmiképpen nem az. Ha csak szexelgettek, az nem komoly kapcsolat.
17/21 anonim válasza:
És te adtál neki valamit Kérdező?
18/21 anonim válasza:
Két lehetőség van:
1. Az utazás alatt akarja megszerezni, mert így egyszerre tudja le a szuvenirt meg a karácsonyt.
2. Érzi hogy neked ez kezd több lenni, mint amit ő szeretne és így próbál fékezni téged. Csak icipicit akar megbántani, hogy ne szeress bele. A szexet meg nyilván ezután is akarja majd.
19/21 anonim válasza:
Egyszerűen nem ertem hogy lesz vki szereto frkat lehet talalni mashol is.
20/21 anonim válasza:
Kaptal par adag spermat. Osszad be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!