Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon ritkuló haj 25 éves férfiként, mit tanácsoltok?
Sziasztok,
az utóbbi hónapokban elkezdett nagyon ritkulni fejtetőn a hajam, homlok elejétől a fejtető hátulsó részéig erős fényben rendesen már látszik a fejbőr 2-3 cm hosszúságú hajnál is.
Babaarcom van és kissé kerekebb a fejformám, széles az arccsontom, azaz ilyen szögletes és ovális keveréke az arcszerkezetem.
Ha letolnám teljesen, szerintem tipikus tökfejem lenne, viszont ha hagynék kis hajat: 1-1.5 cm közöttit fejtetőn, és 2 oldalt felnyírnám ilyen 1-2mm-re talán úgy nem jönne ki annyira a kerek forma.
Mit javasoltok? Mit tennétek a helyemben? Laborvizsgálatok tömkelege negatív, jövő év elején megyek hajgyógyászati vizsgálatra és egy kiterjettebb autoimmun betegségeket is vizsgáló laborra.
Szerintetek is a pár mm-es haj két oldalt és felül hosszabb 1-1.5cm-es haj lehetne ehhez a babaarc, széles arc kombinációhoz a legjobb?
Valamint mennyire hátrány a nők többségének a szemében a nagyon rövid haj és a babaarc kombináció?
Köszönök minden választ!
25/F
Én kB 22évesen kezdtem el kopaszodni.
Ha tudsz ellene tenni az orvostudománnyal akkor hajrá, de egyébként el kell fogadni.
Én szép fokozatosan nyírtam egyre rövidebbre. Manapság (31 vagyok) 9MM-re vágjuk, bár váltani kellene kisebbre.
Szerintem told le nyugodtan teljesen.
Mivel nem láttalak nem tudom, hogy nèzel ki de hidd el nem a haj fog számítani párválasztásnál.
Volt 1x egy fiú aki tetszett nekem 22 èvesen annyira ritka volt a haja, hogy feltűnően látszott. Jól állt volna neki a felzselèzett haj ha sűrűbb lett volna de neki is mondtam, hogy szerintem legyen kopasz. Letolta teljesen ettől ugyanúgy kedveltem semmi nem változott ès így jobban nèzett ki mint nagyon ritka hajjal.
Na ezt csak azèrt osztottam meg veled mert hidd el nem a haj tesz tèged.
Szerintem sokkal jobb inkább kopaszon mintsem fèlig kopasz fèlig nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!