Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon ritkuló haj 25 éves férfiként, mit tanácsoltok?
Sziasztok,
az utóbbi hónapokban elkezdett nagyon ritkulni fejtetőn a hajam, homlok elejétől a fejtető hátulsó részéig erős fényben rendesen már látszik a fejbőr 2-3 cm hosszúságú hajnál is.
Babaarcom van és kissé kerekebb a fejformám, széles az arccsontom, azaz ilyen szögletes és ovális keveréke az arcszerkezetem.
Ha letolnám teljesen, szerintem tipikus tökfejem lenne, viszont ha hagynék kis hajat: 1-1.5 cm közöttit fejtetőn, és 2 oldalt felnyírnám ilyen 1-2mm-re talán úgy nem jönne ki annyira a kerek forma.
Mit javasoltok? Mit tennétek a helyemben? Laborvizsgálatok tömkelege negatív, jövő év elején megyek hajgyógyászati vizsgálatra és egy kiterjettebb autoimmun betegségeket is vizsgáló laborra.
Szerintetek is a pár mm-es haj két oldalt és felül hosszabb 1-1.5cm-es haj lehetne ehhez a babaarc, széles arc kombinációhoz a legjobb?
Valamint mennyire hátrány a nők többségének a szemében a nagyon rövid haj és a babaarc kombináció?
Köszönök minden választ!
25/F
Viccnek szántam.
Szerintem jobb a 0.1-es gép vagy a borotva a borostás fejjel felváltva, mint a Kölcsey style...
Hordd kopaszon. Ez a legjobb megoldás.
Könyvben is olvastam róla. Ha mindig volt eddig hajad akkor elsőre nehéz elfogadni, de az hogy kopaszra nyírod nem fogja befolyásolni a sikereid a nőknél, amíg belsőre elfogadod a dolgot.
Köszönöm a válaszokat, akkor szerintem a 3mm körüli lesz bmw nélkül! ;)
Körszakáll sajnos nem játszik nálam, mert nem nő össze bajusz és áll közötti részen. Viszont meghagyhatom hosszabban az állnál a szakállt, és arcon enyhe borosta, úgy optikailag nyújtaná talán a fejemet a nagyon rövid hajhoz képest!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!