Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki találta ki hogy a német nők csúnyák? Ők is csúnyák lennének?
Németországban élek, S sajnos csak igazolni tudom ezt a tényt és egy két előttem szólót.
A német nők átlagban abszolút nem attraktívak.. sőt..
Nincs stílus érzékük, igénytelenek, még a tanárok is, S a belső szépségükről akkor ne is beszéljünk...(persze kivétel mindig adódik!! De nagyon atipikus eset)
Kellemes ünnepeket neked!:)
UI:. Az első képen egy énekesnő, azt hiszem Vanessa Mai látható, S azért egy hírességet ne keverjünk az átlagba..😅
Kerdező azért ne csüggedj itt egy lista német szupermodellekről, nem ők az átlag nők, de átlagon felül szépek. :) Ebből van kevesebb (soknak a családneve arab, szláv hangzasú itt is azert nem 100% német)
Ilyenek a átlag (valódi) német nők:
Én még középiskolás koromban voltam kint 3 hetet Bajorországban. Nekem az tűnt fel, hogy sok fiatal csaj szemei között volt feltűnő a távolság. 😁
Tudom, hogy hülyén hangzik, de valahogy messzebb voltak a szemeik egymástól, mint az átlag embernek.
Amúgy ízlések és pofonok. Én is láttam ott olyan csajt, akitől beindult a vadász ösztön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!