Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki találta ki hogy a német...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki találta ki hogy a német nők csúnyák? Ők is csúnyák lennének?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

2019. dec. 22. 08:17
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
Az echte német nők tényleg nem szépek. De olyanokból már nem sok van. Az első kép se echte német. Valami bevándorló lehet.
2019. dec. 22. 10:36
 22/30 anonim válasza:
100%

Németországban élek, S sajnos csak igazolni tudom ezt a tényt és egy két előttem szólót.

A német nők átlagban abszolút nem attraktívak.. sőt..

Nincs stílus érzékük, igénytelenek, még a tanárok is, S a belső szépségükről akkor ne is beszéljünk...(persze kivétel mindig adódik!! De nagyon atipikus eset)

Kellemes ünnepeket neked!:)

UI:. Az első képen egy énekesnő, azt hiszem Vanessa Mai látható, S azért egy hírességet ne keverjünk az átlagba..😅

2019. dec. 22. 11:16
 23/30 anonim ***** válasza:
100%

Kerdező azért ne csüggedj itt egy lista német szupermodellekről, nem ők az átlag nők, de átlagon felül szépek. :) Ebből van kevesebb (soknak a családneve arab, szláv hangzasú itt is azert nem 100% német)

[link]

2019. dec. 22. 11:30
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Vanessa Mai szülei horvátok voltak. Erről beszéltem. A német nők össze vannak tévesztve a bevándorlókkal.
2019. dec. 22. 11:35
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

Ilyenek a átlag (valódi) német nők:

[link]

2019. dec. 22. 11:37
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
Előző! Ez a nő magyar és ismerem.
2019. dec. 22. 11:42
 27/30 anonim ***** válasza:
100%

Én még középiskolás koromban voltam kint 3 hetet Bajorországban. Nekem az tűnt fel, hogy sok fiatal csaj szemei között volt feltűnő a távolság. 😁

Tudom, hogy hülyén hangzik, de valahogy messzebb voltak a szemeik egymástól, mint az átlag embernek.

Amúgy ízlések és pofonok. Én is láttam ott olyan csajt, akitől beindult a vadász ösztön.

2019. dec. 22. 12:18
 28/30 A kérdező kommentje:
2019. dec. 22. 12:26
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
Én magyar vagyok de sokan német nőnek néznek. Hát én valóban nem tartozom a szépek közé, szóval biztos van benne valami
2019. dec. 23. 23:21
 30/30 anonim ***** válasza:
100%
nem a legszebbek ... nagy darabok persze van szép is csak nekem nem tűnt fel egy se eddig
2021. okt. 28. 19:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!