Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akar tőlem olyan akinek van barátnője?
Van egy férfi kollégám akit nem tudok hova tenni, hogy mit is szeretne tőlem, ha szeretne valamit egyáltalán..
Pár éve vagyok a cégnél, ez a kollégam is. Röviden van 3 sofőr akik behoznak nekünk árut, amit később nekem kell adminisztrálni a rendszerben, így mindennap találkozom mindhárom sofőrrel.
Van köztük egy fiatalabb srác, vele beszéltem eddig a legkevesebbet, köszönőviszonyban voltunk. Pár napja azonban bejelölt, és rámírt.
Meglepődtem, meg is kérdeztem, hogy minek köszönhetem a jelölést. Ez volt a válasz: "Szimpatikus, jófejnek tűnsz. Szoktalak látni, vagyis megnézlek mindennap."
Eddig nem tűnt fel, hogy megnézne engem, nem akartam szólni a másik két sofőrnek erről, mert ismerek ők egymást évek óta, jobb elkerülni a felesleges pletykákat.
Tegnap azonban az egyik sofőr magától kezdte el mesélni nekem, hogy képzeljem el, hogy nem tudja mi lehet "X"-el, olyan ingerült mostanság, rossz nézni ahogy az árut dobálja, biztos összeveszett a barátnőjével, fiatal még látszik.
Az ő profilján nem utal semmi a párjára, viszont a lány oldala tele van közös képekkel, sőt meg is van jelölve párjaként a srác, szóval ez nem kamu..
Tegnap mikor találkoztunk végig engem nézett, nem szólt semmit, csak nézett, kérdeztem is tőle, hogy miért néz engem folyton? Annyit mondott, hogy mindennap ezt teszi.
Azóta nem írt, de elkezdte kedvelni a fényképeimet.
Ha van barátnője, miért ír ilyeneket nekem? Miért néz?
L
"A válasz 26%-ban hasznosnak tűnik."
Úgy hogy csak kérdeztem :D:D és még érdekelt volna is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!