Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szeretőm barátnője rám írt, de mit akar? :D
Figyelt kérdés
attól hogy nekem írogat a kis párja arról én nem tehetek, így nem tudok róla leszállni.2017. márc. 10. 22:41
1/24 anonim válasza:
Tehát:
Te nő vagy, a szeretőd férfi és a barátnője "rád írt"
Most azt kérdezed tőlünk, hogy mit akar?
Mi lenne, ha elolvasnád?
2/24 A kérdező kommentje:
aztirja hogy ne irjak a barátjának
2017. márc. 10. 22:47
3/24 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle! Lebuktatok vagy mi?
4/24 anonim válasza:
Akkor nyilván azt akarja.
Észlénykém, arról, hogy neked írogat a "kis párja" nyilvánvalóan te is tehetsz. Ha nem élveznéd a szitut, levakarnád a pasit. Mit nem értesz? xD
5/24 anonim válasza:
Szerintem meg akar tépni. Kétlem, hogy édeshármas miatti ajánlat ügyében írna.
6/24 anonim válasza:
Írd meg neki,te fgtlen vagy,annak írsz akinek akarsz,a pasiját kérje számon,ne téged,hozzád semmi köze!
7/24 anonim válasza:
Hát akkor ne irkálj és mondjuk ne foglalt pasival dugasd magad..... De persze ez is csak egy tipp, van akinek ugye nincs gerince és minden ráfér a pofájára..
8/24 A kérdező kommentje:
megtiltotta a szeretőm hogy visszairjak neki :D
2017. márc. 10. 22:55
9/24 anonim válasza:
Ha fb irkál,tiltsd le a nőt,ha visszaírni nem akarsz!
10/24 anonim válasza:
Nem tudom, ennyire vicces lenne foglalt pasi farkán pörögni és űrítőlyuknak lenni..?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!