Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te találkoznál úgy valakivel, hogy párkapcsolatban vagy?
Minden rendben a pároddal,viszont még előtte valakit ismertél akivel tudtad,hogy soha nem jöhetnél össze,volt egy kémia köztetek,de nem léptetek. Most felkeres és színt vall,hogy mindig kedvelt,most már szabad az út. Mit tennél? Én elutasítottam,de erősen őrlődöm ,hogy mi van,ha ő lenne az igazi?? Nem fogom megcsalni a páromat,csak találkozunk,nem lesz semmi,ha lenne akkor szakítanék.
Te mit tennél?
Nem. A legtöbben azt mondják, hogy a jelenlegi kapcsolatod kuka, és menjél találkozni a sráccal.
Az a tisztességtelen az egészben, hogy a jelenlegi tálban tartod. Nem mersz vele szakítani, mert mi van, ha a másik nem jön össze, holott egyértelműen nincs értelme a mostaniak akkor sem, ha a másikból sem lesz semmi.
Azt nem tudod megérteni,hogy szeretem a mostani barátomat? Miért szakítanék vele??
Nem csalom meg,akkor meg miért is szakítsak bárkivel is?
Lehet,hogy te egy szent ember vagy,hogy így írsz. Ennyi erővel mindenki szkaítson mindenkivel már akkor,ha másra rá mer nézni vagy gondolni.
Ennyire ne lásd már a odlgokat feketén meg fehéren. Akkor mi van,ha a barátom mellett találkozok valakivel? Húha,már azonnal dobjam is ki,mert jaj biztosan nem szeretem,meg mert nem pusztulok bele a szerelmbe má dobjam . értem! Csak kedves tudod az élet nem ilyen egyszerű,nem kaphatunk meg mindent.Én szeretem a mostani práomat,tisztességes is vagyok vele.De nézem magma annyiba,hogy engedek egy találkozásak,mert kivált belőlem valamit. De ettől még nem fogom eldobni a mostani páromat...
örülök,hogy te olyan tökéletes és makuláltan vagy,mint senki más a földön.
Mi bajod van?
Te feltéttel egy kérdést, én meg válaszoltam. Nem tehetek róla, hogy te egyetlen egyféle választ fogadnál el, méghozzá azt, ami neked tetszik.
Azért marhára kíváncsi lennék, hogy ki fog kisülni az egészből, de gondolom azt már nem kötöd majd az orrunkra.
És hiába más a véleményed, hagy legyen már nekem is. Márpedig az én véleményem az, hogy ha szeretsz valakit, akkor tiszteled annyira, hogy a háta mögött nem tesztelgetsz másik pasit, hogy "vajon jobban bejön-e, mint a mostani".
Én csak azt tudom, hogy NEKEM hogy esne, ha a párom, akit szeretek, ezt csinálná. És nekem marhára nem esne jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!