Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Te találkoznál úgy valakivel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te találkoznál úgy valakivel, hogy párkapcsolatban vagy?

Figyelt kérdés

Minden rendben a pároddal,viszont még előtte valakit ismertél akivel tudtad,hogy soha nem jöhetnél össze,volt egy kémia köztetek,de nem léptetek. Most felkeres és színt vall,hogy mindig kedvelt,most már szabad az út. Mit tennél? Én elutasítottam,de erősen őrlődöm ,hogy mi van,ha ő lenne az igazi?? Nem fogom megcsalni a páromat,csak találkozunk,nem lesz semmi,ha lenne akkor szakítanék.

Te mit tennél?

2019. dec. 21. 18:34
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
nem.
2019. dec. 21. 19:08
 12/24 anonim ***** válasza:
38%
Találkozz vele és hallgass az érzéseidre,a vagyaidat nem nyomhatod el éveken keresztül
2019. dec. 21. 20:36
 13/24 anonim ***** válasza:
26%

Tiszta cikik vagytok ezzel a “nala ereznem a tuzet” stb dumaval, plane amikor emelle kifejtitek, hogy a baratotok/baratnotok mennyire tokeletesen banik amugy veletek. Az aktualis parotoknal nem ereztetek semmi tuzet az elso idoszakokban? A “tuz” a test reakcioja az ismeretlenre, az se marad meg sokaig.

Es nem azt mondom, hogy senki ne szakitson soha senkivel, nyilvan vannak tenyleg uncsi kapcsolatok. Csak elobb merlegeljuk, tenyleg valami masra vagyunk, vagy csak a nemiszervunk uncsizik.

2019. dec. 21. 21:23
 14/24 anonim ***** válasza:
50%
Valami nem oké az életeddel. Szerintem találkozzatok, onnantól döntened kell.
2019. dec. 21. 21:49
 15/24 anonim ***** válasza:
50%

Azért annyira nincs ám oda érted, mint ahogy te...

"most már szabad az út"- kitették a szűrét, és most végigjárja az eddig kihagyott puncikat.

2019. dec. 22. 00:59
 16/24 A kérdező kommentje:

Ő dobta,és nem csak barátnő volt...

Mivel ő a férfi én nyilván nem kezdeményeztem. Viszont nekem meg külön pozitív az,hogy nem nyomult amikor ott volt neki az a nő.

Nem gondolom,hogy most mindenkinél próbálkozna. De ha így van az hamar ki fog derülni számomra.

Nem tudom mit akarok,csak kíváncsi vagyok rá. Szerintem ezzel senkinek sem ártok,hogy egy ellenkező neművel beszélgetek,rendszert sem csinálok belőle nyilván.Nem jellemző rám,hogy bárki szimpatikus lenne könnyen...Más mondaná,hogy találkozzunk most hirtelen mindenkit elutasítanék,mert senki nem érdekel. Ő más. Egyszer élünk,fiatal vagyok,nem vagyok házas sem jegyes,nincs gyerek, a kapcsolatom még fél éves se. Nem akarom így leélni az életem,hogy majd arra gondoljak mindig,hogy mi lett volna ha elmegyek??

2019. dec. 22. 13:04
 17/24 anonim ***** válasza:
27%

Nagyon durva, hogy mennyire nem érted, hogy ezzel mégis mi a probléma.

Próbáld már elképzelni a fordított helyzetet.

A pasid életében van egy nő, akivel anno nem jött össze, de nagyon megvolt az összhang. Most a lány felkereste, hogy szabad a pálya. A pasid meg elmegy vele, hogy letesztelje, hogy jobb-e mint te vagy sem. Ha jobb, akkor neked helló, ha meg mégsem, akkor ott a fix punci, aki te vagy. Jó lesz egészen addig, míg nem jön a következő lány, akivel le lehet tesztelni, hogy jobb-e mint te vagy sem.

Ha te kicsit sem érzed ezt gáznak, akkor a te fejedben nagyon nagy gondok vannak.

Menjél, nyugodtan találkozz a sráccal, csak előtte beszélj a barátoddal és szakítsatok, mert ennek a kapcsolatnak fullra semmi értelme nincs. Te nem szereted a párod, csak szimplán kapcsolatfüggő vagy.

2019. dec. 22. 15:29
 18/24 anonim ***** válasza:
22%
17, egyáltalán nem gáz, nem új valakit írt, hanem egy korábbi szerelmet / traumát! Az ilyet megjegyzi a test, a gének. És igen, múltat soha nem lehet felejteni, mert nem úgy működik a biológia, ami egyszer az emlékezetedbe került, az ott van. Vagy le kell vele zárni, vagy folytatni kell egy korábbi lehetőséget, de ha kétségek között hagyod, akkor csak te magad őrülsz meg lassan. Ez nem tesztelgetés vagy keresgélés, hanem a múlt rendbetétele, tehát nem a jövő vagy jelen, hanem trauma.
2019. dec. 22. 21:26
 19/24 anonim ***** válasza:
0%
Tok mindegy, hogy korábbi. Akkor is alja dolog. És továbbra is érdekelne, hogy fordított esetben mennyire tetszene neki a dolog.
2019. dec. 22. 23:25
 20/24 A kérdező kommentje:

17, értem,hogy mit mondasz. Igen biztosan rosszul esne,viszont elfogadnám. Én elmondtam mindent a barátomnak ,szóval titokban sem tartom,hogy írt nekem a srác.

Igazából tisztán az a kérdés,hogy 1, más ember érdkeeit nézzem? (barátom) akivel azért elég friss a kapcsolat,nem évekről beszélünk. Igen minden szuper vele ,semmi problémánk.Szóval az ő érdekei nézzem, magam érzéseit meg elfojtom csak azért,hog vele 100% tisztességes legyek??

Vagy 2,saját magam érzéseit nézem,hogy talán nem is ezaz én utam ,ha ott volt az a srác akivel nem véletelnül ismerkedtem meg régen és nem véletelnül jegyzett meg ő is magának. Aki ,ha rám ír kb kiesik a telefon a kezemből és remegek,mint a nyárfalevél.

Úgy gondolom,talán leszek inkább egy kicsit "tisztességtelen" ,annyiban,hogy elmegyek beszélgetek egy fiúval,hogy kiderüljön számomra,hogy mi ez pontosan.

Szóval ahogy látom legtöbben arra szavaznak ,nyomjam el inkább magamban és most ,hogy van barátom csak az ő érdekeit nézzem,magamat felejtsem el,mert innetől kezdve minden tisztességtelen? értem. Holott meg sem csalom és csalnám .

2019. dec. 24. 23:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!