Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Én férjnél vagyok ÉS AZT...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én férjnél vagyok ÉS AZT SZERETNEM KÉRDEZNI mit tegyek az ellen hogy ne legyen örülten féltékeny a párom?

Figyelt kérdés
ÉN interneten jöttem össze a férjemmel . Ö arab :D imádom és ö is engem sajnos csak külön tudunk élni mert vizúm kell hozzá hogy jöhessen Magyarországra . Minden nap beszélünk msn-en és mar nagyon kiborit azzal hogy féltékeny mit mondjak vagy tegyek hogy csökkenjen ez a nagy féltékenysége? 4hónap múlva jön magyarba :D
2010. júl. 20. 13:35
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem rossz! Mármint a bibliai idézet. Ha az elterjedt értelmezést felől közelítjük meg a kis hölgy problémáját, van benne valami...
2010. júl. 20. 15:56
 22/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok segítséget mindenkinek. :D:D:D(K)SZERINTEM MINDEN EMBER HIBÁZIK ÉS LÁTTAM MAR NAGYOBB HIBÁKKAL IS EMBEREKET MINT VALAKI FÉLTÉKENY REMÉLEM HOGY NEM FOG MESSZIRE FOLYAMODNI A FÉRJEM. ARRA PEDIG HOGY MEG CSAL -E VAGY NEM CSAK AZ ,AZ ÉN VÉLEMÉNYEM NEM LÉTEZIK OLYAN EMBER A FÖLDÖN AKI EGÉSZ ÉLETE SORÁN HŰSÉGES PÁRJÁHOZ SAJNOS. JA ÉS NEM IS VÁRNÁM EL A PÁROMTÓL AZT HOGY ÉVEKIG HŰSÉGESEN VÁRJON MERT NEM VAGYOK NAIV.
2010. júl. 20. 18:50
 23/23 A kérdező kommentje:
:D képzeljétek most beszéltem párommal:D és megmondtam azt hogy megkérdeztem itt mit tegyek és bemásoltam neki a válaszaitokat:D azt mondta igaza van minden válaszadónak ö is köszöni szépen és visszább fog a féltékenységből. DDDDD és üdvözöl benneteket:D
2010. júl. 20. 20:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!