Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti milyen illatot kedveltek a párotokon?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy változtatok és meglepem a barátnőmet azzal, hogy elkezdek parfümöt használni. Viszont gőzöm sincs, hogy mit lenne érdemes. 30/F2019. dec. 20. 11:08
1/18 anonim válasza:
Bemész egy parfümériába, és szagolgatsz, lehetőleg több alkalommal, mert 5-10 parfüm után már nem érzel semmit. Kiválasztod, ami neked jól áll, és tetszik; ebben nem érdemes javaslatokat követni.
2/18 anonim válasza:
Fontos lenne tudni, mennyit szánsz rá. Drogériában (pl rossmann, Dm) lehet már pár ezer Ft - tól jókat venni, de lehet luxus parfümöt is (Müller, Douglas) 40-50 ezerért. Illetve, esetleg tudod e, a hölgy mit szeret, most arra gondolok, hogy pl a tusfürdője milyen?
3/18 anonim válasza:
Nagyon régóta Christian Dior parfümöket használok, azt általában minden nő szereti.🙂
Egyébként én is 30 vagyok.
4/18 anonim válasza:
Mit lehetne rajta kedvelni? Amikor leveszi a húgyos, szaros másnapos tangát, meg a beizzadt mellrartót? Pfej!
5/18 anonim válasza:
Én az édes(ebb) illatokat szeretem a páromon, a tesóm is ilyesmi illatot használ. A barátnőm csak a fűszeresebb illatokat bírja elviselni, én meg attól kifutok a világból. Ha mindenképp a párodnak szeretnél "kedveskedni" azzal, hogy illatozni fogsz, akkor javaslom, hogy együtt válasszátok ki a megfelelő parfümöt.
6/18 anonim válasza:
Valami hűvös, férfiasat. Az ilyen nagypapa szagú meg édes parfümök annyira nem az eseteim. A mexxnek vannak jók, én pl azt szeretem a páromon. Pl ice touch, black...
7/18 anonim válasza:
1million. A legcsunyabb pasi utan is utana fordulok,ha ez az illat van rajta 😄
8/18 anonim válasza:
Mi a természetesség hívei vagyunk nem csinálunk nagy ügyet belőlle.
9/18 anonim válasza:
Elég igénytelen nőket dugsz, ha másnapos, szaros, húgyos tangát vesznek le előtted....Van ízlésed öregem....
10/18 anonim válasza:
Én az ő illatát szeretem amikor nincs rajta semmi.
A testének vagy a puncijának az illatától nem tudok jobbat elképzelni. De azert hasznàl parfünöket az én bánatomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!