Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasik! Nektek már a szőke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Nektek már a szőke csajok nem is tetszenek?

Figyelt kérdés

1hónapja festettem be a hajamat szőkére,igaz hogy akiket én ismerek pasikat azoknak tetszik,de olvasgattam neten hogy inkább barna vagy fekete a jó.

miért tetszik a pasik többségének jobban a barna vagy a fekete?

2010. júl. 20. 12:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Okéoké, ne haragudj. Csak egyes szőkék nagyon el vannak telve maguktól, közben nem veszik észre, mennyire randák (ismerettségi körömből..). Csak dühös vagyok, bocsánat. :)
2010. júl. 20. 13:45
 12/18 A kérdező kommentje:
semmi baj :D:)
2010. júl. 20. 14:02
 13/18 anonim ***** válasza:
Nálam a fekete az abszolút kedvenc (nem tudom miért), de tetszik a szőke is.
2010. júl. 20. 14:18
 14/18 anonim ***** válasza:
nem a ribiszőkékre gondoltam, én se vok olyan..
2010. júl. 20. 14:19
 15/18 anonim ***** válasza:
88%
Én a szemöldökkel kapcsolatban arra céloztam, hogy mondjuk van egy olyan lány, akinek alapból sötétebb a szőre, így a szemöldöke is. Fekete szemöldök szőke hajjal, na az csodálatos.:D(N)
2010. júl. 20. 14:31
 16/18 anonim ***** válasza:
68%

Párom szokta mondogatni, hogy a szőkék Pamela Andersonnal együtt a 90-es években kimentek a divatból :)

Neki is a barna az esete :)

2010. júl. 20. 14:38
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

azért a szőkénél is vannak különbségek. sőt ott vannak a legnagyobb különbségek! a legtöbb festett szőke nem találja meg a hozzá illő színt, leégeti a haját az otthon festéssel, vagy csak szimplán nem festi elég gyakran, és ettől UNDORÍTÓAN néz ki. én speciel szívesen lennék barna (az eredeti hajszínem barna), mert tetszik, de nincs olyan barna gyakorlatilag, ami jól állna. elég elb.szott vagyok, hófehér a bőröm, barna a szemem, a hamvas és világos szőke csak sápaszt, ugyanúgy, mint a barnának az összes árnyalata. szóval, igazából a kérdésedre válaszolva, a legtöbbjüknél nem hajszín függvénye, hogy mi jön be, hanem az összkép, meg amúgy is, én már nem tudom eldönteni, amikor látom az eszméletlen jó pasikat kínjukban trollokat felszedni.

ne az alapján válassz hajszínt, amit olvasol, hanem keresd meg azt, ami igazán illik hozzád, és amit leginkább sajátodnak érzel, azt tudni fogod viselni, és sugározni fog belőled, hogy jól érzed magad!

2010. júl. 20. 15:34
 18/18 anonim válasza:
88%

Szerintem a pasikat egyáltalán nem érdekli, hogy most szőke vagy barna vagy netán fekete hajú vagy, úgyis az összképet nézik. Szép arc és csinos alak. Persze, lehet olyan eset amikor már a hajszín annyira nem illik a viselőjéhez, h már feltűnő.

19/L

2010. júl. 20. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!