Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnom kellett volna, hogy szexuális jellegű viszonzást vár?
Egyik barátomnak meséltem, hogy valami baj van a gépemmel, és a haverja aki prograpozónak tanul és hallotta, fölajánlotta hogy segít. Kérdeztem utána hogy mivel tartozom, de pénzt nem fogadott el. Hanem arra próbált célozni, hogy ha már segített nekem, nem-e lenne kedvem szexelni vele. Mondtam hogy én ezt nem tudom teljesíteni, de ha bármikor tudok tenni valamit érte, szóljon. Nem bunkózott utána, csak csalódottan elment. Még én éreztem rosszul magam, hogy hogyan is gondolhattam, hogy önzetlenül segít? Nagyon hülye voltam? Tudnom kellett volna hogy nem "ingyen" csinálja?
L/23
Nem.
Eleve normális ember nem dugást vár el egy gépjavításért. Te meg nem vagy k***a, nem vagy köteles ellenszolgáltatásért cserébe szexelni. ;)
"Tudnom kellett volna hogy nem "ingyen" csinálja?"
Tudtad is. Ezért akartál fizetni. Azt, hogy ő ekkora élettelen pöts, hogy normálisan csajozni sem tud, csak ilyen aljas módon, nem tudhattad.
Nehogy már te feszengj!
Bunkó, lúzer, fujj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!