Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők/Lányok nektek mik az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők/Lányok nektek mik az elvárások anyagilag egy 23 férfi irányában?

Figyelt kérdés
Mert kezdem azt érezni, hogy az autó ami nem lehet egy Swift hanem minimum egy Jetta vagy régi BMW kell legyen. Az albérlet de inkább saját lakás ahol nincs más. Ezek kezdenek minimum elvárások lenni a férfiak irányban.

2019. dec. 18. 10:09
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

A legtöbb 23 éves férfi akit ismerek még egyetemista és vagy 0 ft-ja vagy max (gondolom) párszázezer megtakarítása lehet. Szóval nincs nagy elvárásom ilyen értelemben. Az nyilván jó ha nem lakik otthon, de nem kell albérlet, lehet koli is, rengetegen ott laknak még ennyi idősen.

21/L

2019. dec. 18. 12:04
 12/21 anonim ***** válasza:
83%

Realitás: Járjon jó fősulira, és hamarosan legyen jó melója.

Gyakori: 23 évesen legyen övé a BMW magyarországi kereskedelmi lánca, és 5-7 villája. Böff.

2019. dec. 18. 13:32
 13/21 anonim ***** válasza:
43%
Szerintem az is reális elvárás, hogy valamilyen munkahelye legyen azért. Ha csak heti egyszer vagy vizsgaidőszakban akkor is. Ne anyukától kelljen már pénzt kérni ha el akarunk menni egy randira vagy egy hétvégére valahova, az annyira tini szint szerintem.
2019. dec. 18. 19:00
 14/21 anonim ***** válasza:
80%
Nem mindenhol fér bele...én orvostanhallgató vagyok és az első három évben örül az ember lánya/fia,hogy él egyáltalán. Pont majd dolgozgatni fogok,ha épp van egy kis szabadidőm.😏 Lehet tiniszint neked,de engem 21.évesen a szüleim tartanak el. Otthon lakom,segítek nekik a háztartásban,de ők a „pénzautómatáim”.
2019. dec. 18. 20:36
 15/21 anonim ***** válasza:
0%
Nem dolgozom, mégsem kell pénz kérnem otthonról, ha akarok magamnak valamit, erre való az ösztöndíjam.
2019. dec. 18. 20:42
 16/21 anonim ***** válasza:
69%

4,2 KKI-ra havi 9000Ft kaptam. Szerinted ez mire elég?😂

Hajtok,mint a hónapos retek és annak örülök,hogy nem tesznek át fizetősre.

De akkor vállalom,hogy ingyenélő,lusta leányzó vagyok. Majd a szüleimet kifizetem a svájci orvosi fizetésemből.:)

2019. dec. 18. 21:38
 17/21 anonim ***** válasza:
53%

Nem neked szántam elsősorban a kommentet, hanem a #15-ösnek, akit zavar, ha egy huszonéves a szüleihez fordul ilyesmivel, és aki úgy tesz, mintha szükségszerű lenne, hogy diákmunka híján anyuci pénzéből randizik az ember. Gondoltam, megmutatom, hogy nem feltétlenül. Ettől függetlenül én nem ítélkezem azok felett, akik másképp osztják be a rendelkezésükre álló, az enyémnél talán alacsonyabb havi összeget.

Azért köszi a lepontozást <3 <3

2019. dec. 18. 21:52
 18/21 anonim ***** válasza:
53%
Nem én pontoztalak le.:)
2019. dec. 18. 21:55
 19/21 anonim ***** válasza:

13-14:

Mindkét oldalnak mondom: El lehet menni dolgozni nyáron is egy egyetemistának, ha tanév közben nem is. 2 hónap alatt meg lehet annyit keresni diákmunkával, hogy utána fél évig is eltartsa magát az ember diák életszínvonalon.

2019. dec. 19. 00:05
 20/21 anonim ***** válasza:

Ez mind szép és jó,csak van egy kis bibi...

1.év után 3 hét ápolástan+1 hét háziorvosi gyakorlat van. A vizsgaidőszak eleve júliusig tart és hidd el,hogy ki is van használva az a hét hét. Szóval augusztusban jó esetben el lehetne menni dolgozni,ha nem maradt az augusztusi vizsgakurzusra valami kis fincsiséged vagy éppen nem akarsz egy picit pihenni.

2.év után nincs egyedül gyakorlat,de az nagyon kemény év. Ha nagyon menőn sikeresen teljesítetted nyár elején a vizsgákat,akkor van két hónap szabadidőd. Na már most ezt lehet a pszichiátrián töltöd,mert annyira kicsinált az év😂 vagy mondjuk dolgozol úgy,mint az egyik barátnőm,akit a harmadév+nyári meló annyira kikészített,hogy elég rossz bőrben van.

3.év után(szintén 3 szigorlat sikeres teljesítése után) mehetsz egy hónapra valamelyik belgyógyászatra 8 órában+ügyelni is kell.

4.év után pedig vár a sebészet egy hónapra.

5.év után pedig rögtön kezdődik a 6.év,ahol reggeltől estig gyakorlatok vannak.

Ja és persze semmilyen gyakorlatért egy fillért nem kapunk.:)

Az ösztöndíjak nagyon alacsonyak,a jó jegyeket meg itt nem szeretik osztogatni.:(

Nem hiába inkább a felsőbb rétegekből jönnek az orvosira,mert tényleg csak pár alkalmi munkát lehet mellé vállalni.(ilyenekről tudok,de tényleg nem számottevő)

És orvosi az az egyetem,ahol a szorgalmi időszaktól vizsgaidőszak van,tehát folyamatos tanulás kell.

Biztos vannak még más komoly szakok is,ahol ez megy,de én azokat nem ismerem ilyen részletesen.

2019. dec. 19. 07:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!