Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sugarbaby-k, milyen luxust vártok el? Lakás, kocsi, ékszerek?
Figyelt kérdés
#luxus #Sugarbany
2019. dec. 18. 00:24
11/24 anonim válasza:
Hát ha már odaadom egy pocakos, nagyképű vén f*snak a szexi testemet, cserébe kapjak legalább lakást, kocsit, pénzt.
12/24 Közveszélyes Kontár válasza:
nehogymar! semmijert legyel CukorBaba!
legyen eleg az ami munka termeszetebol adodoan jar
13/24 anonim válasza:
Csak pénzt kérnek; havi 150-től csillagos égig.
15/24 anonim válasza:
Annyi ilyen k r v van, mint égen a csillag. Hogy nem verték még le az árat? A sok szerencsétlen fsz kb. bármit megad egy hulladék p1náért, mert mégcsak összehasonlítási alapjuk sincs...
A faszik ki is tudják verni. Valójában a sok kis pitsának van jobban szüksége a pénzre!
16/24 anonim válasza:
11. Hogyhogy neked csak egy pocakos, nagyképű daddyre futotta? Nem vagy túl válogatós... az ember lánya megnézi, kinek adja oda magát, még ha pénzért is...
17/24 anonim válasza:
Attól függ melyik szinten helyezkedik el a sugarbaby. Dugtam már meg nőt, kávéért, hamburgerért, ingyen is. Ja, fuvarért, majdnem kihagytam. Minnél jobb a csaj, annál többe van.
18/24 anonim válasza:
Nekem volt több olyan fiatal iskolás tini lány az életemben akivel szex nem volt csak csók, de viszonylag az itt felsoroltakhoz képest sokkal kevesebbet kellet költeni rájuk, elég volt egy új iPhone, új ruhák, étterem, szórakozó helyekre való kiruccanás, kocsikázás, iskolai költségek kifizetése, test ápolási költségek (haj festés, mű körmös, különféle smink kellékek) nem bántam meg, szép idők voltak
19/24 anonim válasza:
#18 Most te a világ legnagyobb balekja, vagy a világ legnagyobb trollja vagy? :)
20/24 anonim válasza:
Szégyen mindket fél reszerol.
Aki sugar babyt tart es aki az.
Ja, igen most abban az idõben élunk amikor a -rosszat jónak mondjak a -jót pedig rossznak. -Ez a nagyvilagi ertekrend
Tudod a tiszta mindkét részt MEGVETI. A szennyes agyuaknak mindket resz termeszetes.
Kellene egy kis tisztulas -de azt akarni kell, es kevesen akarjak mert jól érzik magukat a fertõben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!