Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg bunkó voltam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg bunkó voltam?

Figyelt kérdés
Baratnőm anyukája pár hete ment el, ő sokat sírt azóta én mondtam neki, hogy nincs értelme mert mondenki meghal egyszer. Erre azt mondja érzéketlen vagyok.

2019. dec. 16. 07:45
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%
Ez tuskó kijelentés volt, még akkor is ha tudja a gyászoló, hogy ez az élet rendje. Ha képtelen vagy felfogni, hogy a sírás a gyász és veszteség feldolgozásábak egyik pszichés stádiuma... Akkor inkább dugulj el, vagy maradj egyedül. Hiába vagy orvos. Remélem a betegeiddel is ilyen parasztul fogsz viselkedni, amikor közölsz egy súlyos betegséget...
2019. dec. 16. 10:48
 32/36 anonim ***** válasza:
100%
Én is az egészségügyben dolgozok, láttam már sok embert meghalni. De mikor ranezek egy élettelen testre bele tudok gondolni hogy attól hogy nekem csak egy újabb hulla másnak talán az apja, anyja valakije aki sokat jelentett neki. Engem sem érint meg a haláluk, mert nem is lehetne úgy ezt csinálni, de attól még hogy a szeretteinek fáj az teljesen normális. És azért néz most a barátnőd ilyeneket mert valahogy fel kell dolgoznia a halált. Mindenki másképp éli meg a gyászt. Attól hogy te nem vetted annyira fel a saját szülőd halálát még lehet az ő fájdalma pokoli. Ha szereted akkor állj mellette ebben az időszakban. Még nagyon friss a dolog.
2019. dec. 16. 11:26
 33/36 anonim ***** válasza:
51%

Ez a baja az eü-nek, nem a pénzhiány. Ilyen elvadult, antiszoc dzsungellakókká trenírozzák, már az egyetemen.

Fogalmazok sincs arról, hogy az ember az nem vese meg máj, még miegyéb halmaza.

Az egy faj(homo sapiens). Lehet, hogy jó üzlet volt kilépni közülünk, de normális életed nem lesz, de legalább nem is tudsz róla.

2019. dec. 16. 11:50
 34/36 anonim ***** válasza:
80%
Megértem a kérdezőt, igen ezt tudjuk egyszer mindenki meg hal, ezt akkor is tudjuk ha nem vagyunk orvosok. Jó ,hogy pozitívan álsz a dolgokhoz. És valóban ha orvosnak tanulsz ezt így kell felfogni. Viszont a párod nem egy páciens, ő hozzád tartozik ,és szeretitek egymást,segítsd őt ebben az időszakban ,kegyetlen fájdalom lehet ha valaki elveszíti az édesanyját. Az hogy neked könnyen ment (ha jól értettem) nem a legjobb dolog,sőt inkább arra enged következtetni, hogy nem voltak a legjobb szülők. Hiszen aki jó szülő az úgy tudja meg ,ha a gyermeke felnőtt korban is úgy viselkedik vele ,hogy tiszteli ,és ha kell gondjad viseli,hisz tudod azt kapsz amit adsz. Ezt sose felejtsd el!
2019. dec. 16. 11:55
 35/36 anonim ***** válasza:
100%
Hogy lehet ilyen hü lyeséges mondani, hogy nincs értelme. Az ember nem azért sír, mert értelme van, hanem mert fáj a szíve, és az nagyon is fontos, hogy kiadja az ember magából a fájdalmát. Azt kell neki mondani, hogy megértem, hogy most sírsz, majd idővel megnyugszol. Van gyászév is, ha nem hallottál volna róla, pont azért, hogy legyen idő arra, hogy az ember elfelejtse, jobban mondva lenyugodjon, de a nevében is benne van, hogy gyászév, tehát egy évig is eltarthat. Ezt ki kell várni, és vigasztalni kell az illetőt, még ha mindenki meghal is.
2019. dec. 17. 09:42
 36/36 anonim ***** válasza:
100%
Jézus tényleg az vagy. A volt párom évekig nem bírta feldolgozni a nagyszülei halálát, de az életben nem mondtam volna ilyet neki.
2019. dec. 17. 16:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!