Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egy 22éves srác, én 15...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy 22éves srác, én 15 vagyok. Lehet valami?

Figyelt kérdés

Van egy 22éves srác,én 15 vagyok.

Már tavaly nyár óta tetszik,én is tetszek neki.

sokat szokott nálunk lenni mert a bátyám haverja,és én is oda szoktam menni hozzájuk :)

Valaki azt mondja,hogy minden csajt megdug,valaki meg azt,hogy rendes stb.. én is rendesnek ismertem meg,szerintem nem olyan,hogy egyszerre,és csak azért kellenék neki..

Szerintetek lehetne valami közöttünk? a kor különbségre is gondolok

2010. júl. 20. 09:14
 1/7 anonim ***** válasza:
az nagyon sok szal inkább 18 alatit keres
2010. júl. 20. 09:24
 2/7 anonim ***** válasza:

feleslegs ide kiiri,hogy mások mit gondolnak,mert a nagytöbbség úgyis azt fogja mondai h csak szexet akar,és h sokkkal idősebb :S

de amúgy szzerintem,persze,miért ne lehetne?

ezt csa Te érzed h szerinted lehet-e vagy sem! :)

hajrá!! :))

amúgy én márcsak azért sem gondoom h csak szexelni akar,mert tesód haverja...!

2010. júl. 20. 09:26
 3/7 anonim ***** válasza:
Én ismertem oylan párt, ahol 8 év volt a korkülönbség. Kb. másfél évig húzták egymást, de aztán nem működött, mert a környezetük elítélte őket.
2010. júl. 20. 09:27
 4/7 anonim ***** válasza:

ne hallgass senkire csak magadra!!!

:))

2010. júl. 20. 09:31
 5/7 anonim ***** válasza:
A 7 év korkülönbség alapvetően nem sok, de az a gond, hogy te még gyerek vagy ő pedig felnőtt férfi. És meglehet, hogy nem használna ki, de valószínűleg a kapcsolat nem lesz működőképes, mivel két korosztályról van szó. Különböznek a vágyak, elvárások, életszemlélet, stb... Keress egy korodbeli srácot ;)
2010. júl. 20. 12:35
 6/7 anonim ***** válasza:
5 évvel később már vélhetően nem számítana ez a kor különbség, viszont most nagyon eltérő az értékrendetek. Egy 22 éves srác párkapcsolatba vetett vágyát valószínűleg képtelen kiszolgálni egy 15 éves lány és ez vissza fele is igaz. Szerintem keress korban inkább hozzád illőt.
2010. júl. 20. 12:38
 7/7 A kérdező kommentje:
:S
2010. júl. 20. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!