Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 22éves srác hol tudna lányokkal ismerkedni?
Figyelt kérdés
Az iskolát már befejeztem szóval az kilőve, szórakozó helyekre nem járok mivel elköltöztek az ismerőseim és egyedül nem az igazi és ott úgy is a menő srácok után csorgatják a nyálukat.
Pár hete elhatároztam, hogy olvasottabb ember leszek, így elmentem egy könyves boltba ahol láttam egy nagyon szép lányt aki a krimi polcon keresgélt. Ajánlhattam volna neki valamit, de még kezdő olvasó vagyok :D
Milyen egyéb lehetőségek, helyszínek vannak?
2011. aug. 2. 12:28
1/5 anonim válasza:
teljesen mindegy, akár a sarki boltban is lehet csajozni. ugyan úgy mint a könyves boltban, csak könyvek helyett májkrémmekkel :D és ez halál komoly.
2/5 anonim válasza:
Múzeumok, kiállítások, ha budapesti vagy akkor "zsúfoltabb helyeken" (Margit-sziget, Városliget, Népliget, strandok stb.)
3/5 anonim válasza:
22 évesen hogy fejezted be a sulit? Szakmád van? Vagy csak érettségi? Ez sokat számít egy lánynál :D Amúgy kimész az útra sétálni és tuti lesz egy csaj aki megtetszik, odamész hozzá a többi a te dolgod :D
4/5 A kérdező kommentje:
11 válaszból csak 3normális, nekik köszönöm, mert hasznos ötleteket adtak :D
a végzettségemmel kapcsolatban egy lány sem panaszkodott, még tetszik is nekik, nem muszáj 30éves korunkig az iskola padot koptatni...
2011. aug. 2. 13:30
5/5 anonim válasza:
Nem az a lényeg, h hol ismerkedsz, hanem h jól nézel-e ki. Csak ettől függ a lány reakciója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!