Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért néznek úgy ki a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért néznek úgy ki a mai fiatal srácok, mintha lányok lennének?

Figyelt kérdés

Az ilyenekre gondolok:

[link]

[link]

[link]

Semmin férfias nincs bennük. És ezekhez vonzódnak a lányok?

És miért csak a külső számít? (főleg a ruha meg a smink a lányoknál) És miért jó az, hogy a 12-14 éves kislányok úgy néznek ki, mintha 20 évesek lennének és smink nélkül már ki sem mernek menni a boltba se?

És miért divat az, hogy a lányok idióta arcot vágnak a képeken, vagy csücsörítenek, meg felülről fotózzák magukat:

[link]

[link]

És végezetül: miért jó kommersznek, ugyan olyannak lenni, mint a többiek?

2010. júl. 20. 06:54
1 2
 11/12 anonim válasza:
fiú létemre engem és zavar h. mennyire lányos a többi srác,a lányok sem jobbak.szerintem azért tetted fel ezt a kérdést mert már zavar h. sok nyálgép van az utcán és a férfias pasikra buksz,sztem kb. ez az eseted [link]
2010. júl. 20. 11:57
 12/12 A kérdező kommentje:

köszi a sok választ, igen, igazatok van, hogy nagyon idegesít ez az egész...

5. válaszoló! Te komolyan kérdezted, hogy irigykedem-e rájuk? a válaszom nem! tökéletesen boldog vagyok, meg vagyok a külsőmmel elégedve, van egy csodás férjem (férfias férfi, de nem a másik véglet, szóval nem izomagy) és egy gyönyörű 1,5 éves kislányom.

vicces lenne, ha irigykednék :D

2010. júl. 20. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!