Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Írnátok nekem ilyet?

Figyelt kérdés

Tudom nem nagyon tartozik ide,de lécci ne szóljatok le :( nincs jó kedvem.

van egy srác akit a hétvégén ismertem meg,és belé szerettem :( de ő mást szeret..és ilyen idézet kellene :( msnre akarom kiirni

2010. júl. 20. 00:22
1 2 3
 11/21 lill* ***** válasza:

00:35 az tetszet:)

a többi meg idióta :D

2010. júl. 20. 00:39
 12/21 A kérdező kommentje:
kösz ezt a krva nagy segítséget..
2010. júl. 20. 00:43
 13/21 anonim ***** válasza:

Szerintem ne emészd magad ezzel. Egy hétvége alatt amúgy is csak olyan kis idillikus romantikával lehet megszeretni valakit, ami nagyon nagyon jó érzés, de inkább álom mint valóság. :)

Sajnos idézetet nem tudok pont erre, de nekem ez jut erről az eszembe:

...Úgy mosolyog rád, mintha te is tudnád igen!

Most kicsit belezúgsz,

Aztán minden ugyanúgy

Megy majd tovább!...

TNT : Kicsi Gesztenye

Azért megnézném milyen bánatos pofit vágsz. :) Szerintem tök édes lehetsz vele. :)

2010. júl. 20. 00:47
 14/21 A kérdező kommentje:

köszi utolsó a versikét:)

Azért megnézném milyen bánatos pofit vágsz. :) Szerintem tök édes lehetsz vele. :)---> hát most nagyon édes vagyok.durcis fejem van :D

2010. júl. 20. 00:50
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

„Miért emésztesz szerelem? Mikor tudod, nincs remény. Akit én szeretek, mást szeret, s nem lehet enyém!”

„Fáj szeretni, akit nem érhetsz el, aki szinte azt sem tudja, hogy létezel. Nem tudni kellesz e neki, érezni, hogy más is szeretheti, olyan, aki el is érheti.”

"Tudom, nagyon tud fájni egy váratlan szó, s kiderül, Ő már mást szeret, és csak meghalni volna jó."

"Fáj, hogy ennyire szeretlek, mert ha rádnézek, látom, hogy ez téged hidegen hagy."

„Itt ülök egyedül, földön kuporodva várom, hogy valaki vállam simogassa, várom őt, ki nem jön el soha.”

„Elutazom, messze, hol nincsen fény, nem bánt már az élet, nincs remény. Elmúlnak a gondok, vakít az éj, akkor is, ott is szeretlek én!”

„Ha felhőket nézem, bánatomban csak arra tudok gondolni, hogy tiszta szívemből szeretnélek magamhoz láncolni!”

„Van egy álom, mely szívemben él, mely rólad szól, és lelkemhez ér. Két karod átölel, szád a számhoz ér, de csak a vágy marad, mert az álom véget ér!”

„Kimegyek a temetőbe pihenni, oda, ahol a szívem megszűnik dobogni. Mert azt mondják, ott is van így élet, ott sem tudnék mást szeretni, csak téged!”

Tudom úgyse lesz az enyém, mégis szaladok, de az évek során egyre lassabban haladok, a körülvevő emberek, csak néznek rám bután, én pedig csak futok. Futok az álmaim után..."

„Hogy tudnám abba hagyni a sírást, mikor az egyetlen ember, aki megállíthatná, az, aki elindította!”

„Akkor a legelviselhetetlenebb valaki hiánya, mikor melletted ül, és tudod, hogy sosem lehet a tied!”

Kicsi még a szív, vigyázz, hogy épen nőjön fel, Nem mindegy, hogy hány sebet kap, s melyiktől vérzik el...

Boldognak szeretném látni. Nem számít, hogy kivel vagy hogyan. Találjon valakit, aki megbecsüli, és úgy szereti, ahogy nekem kellett volna. Találjon valakit, aki úgy látja őt, ahogy most én.

Ne haragudj rám, ha titokban imádlak, elsuttogom neved hervadó virágnak. Nyári estén csillagok csak Rólad mesélnek, ne haragudj rám, ha fáj a szívem Érted!

"Csak a reménytelen szerelmes tudja igazán mi is az igaz szerelem"

Ha szeretsz valakit nincs annál nagyon fájdalom,hogy ő nem szeret viszont.

Remélem segítettem!!

2010. júl. 20. 00:52
 16/21 A kérdező kommentje:
Igen,segítettél! Köszi szépen:)
2010. júl. 20. 00:54
 17/21 anonim ***** válasza:

Durcisan is lehet egy csaj édes. :)

Amúgy remélem nem ilyen nyáltól túlcsorduló világfájdalma sorokat írsz ki. Inkább olyant keress amiben van egy kis tartás! Valami rock zene szöveget.

Ne lássák már hogy így padlóraküldött valaki 2 nap alatt! :)

2010. júl. 20. 01:02
 18/21 A kérdező kommentje:

:)

ezt írtam ki,nem tudom hogy jó-e..de ez van :)

Talán az a dolgok rendje,hogy néhány álom valóban csak álom maradjon...

2010. júl. 20. 01:11
 19/21 anonim ***** válasza:
0.35 vagyok, az enyémet nem is értékeled? Brühűű.. igaz, hogy csak egyet írtam, de tökigaz. Na mindegy.
2010. júl. 20. 11:07
 20/21 StephanieXx ***** válasza:

Szánalmasnak fog gondolni,ha ilyen siralmas idézetet fogsz kiírni...

Felemelt fejjel viseld el,ne rohanj utána.

2010. júl. 20. 13:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!