Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy ha egy csajjal össze jövök és 1-2 járunk meg minden akkor utánna meg kidobb? Miért csinálják ezt a lányok? Mert nem járok márkás cuccokba, nincs hosszú félre fésült emós hajam, és nem bmx-ezem vagy deszkázom?
Azért, mert büdüs k*rva a 80% akinek télleg a divat búzák jönnek be, elég szánalmas... Ahogy nősz fel, úgy találsz értelmes nőt, akik már lesz*rják a divat majmokat, mert tartós kapcsolatra van szükségük, nem divatból kell kapcsolat, hogy a fészbukon be tudja állítani, hogy kapcsolatban és lájkolhassa a többi p*csa! Nyugi, meg lesz az, ez a nóta most neked való, ahogy ők mondják (refrén főleg):
Biztos a lányoknak is siránkozol egy sort.
Ami elég szánalmas.Nincs egyéniséged( vagy csak jó mélyen..elrejtve...)
Légy önmagad.
Hát, ilyenek a lányok, én hozzád képest egy divatmajom vagyok (sok pénz, márkás cuccok, haj megvan, a lányra is sokat költök stb), és engem is kidobnak általában, pedig én se káromkodok, hazakísérem őket stb... :S
Szóval nem a cuccok miatt, szerintem a rosszfiúk jönnek be nekik és megunják hogy rendes vagy. Exem azt mondta, hogy tól rendes vagyok hozzá, elég rossz duma volt :S
Szerintem nem a te hibád, majdcsak lesz egy hűséges, aki erre bukik.
Vannak normális lányok,és meglepő módon fiúk is.
Fel a fejjel...és na azon gondolkozzatok,hogy miért nem jövök be.
Na meg téves elméleteket se gyártsatok már:D
"Rosszfiúk jönnek be" Tuti az emósok,bmx-ek,stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!