Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hívő lányok titeket zavar, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hívő lányok titeket zavar, ha a fiúnak amiatt tetszetek, hogy ducik vagytok?

Figyelt kérdés
Nekem a teltebb korombeli (24vagyok) és magas lányok tetszenek de egy Istent szerető lány számára ez nem felszínes?

2019. dec. 10. 16:23
 1/7 anonim ***** válasza:
77%
Jaajjjjjj........
2019. dec. 10. 16:38
 2/7 anonim ***** válasza:
75%
Ez nem a valláskárosult kategória, legközelebb oda tedd ki.
2019. dec. 10. 16:39
 3/7 anonim ***** válasza:
70%
A te ízlésednek mi köze más vallásához?
2019. dec. 10. 16:40
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha használatra kell a lány (ezt inkább nem fejteném ki bővebben) és jobban gyönyörködteti a szemed a dús idomok, akkor számomra lezárt az ügy..

Ha a külsejéért akarsz összejönni valakivel, hogy büszkén mutogathasd, az nem jó. Kaptunk Istentől egy életet, nem mi választottuk. A szüleink génjei határozzák meg a testünket és persze sok mást. Erről ugyancsak nem tehetünk. Szóval így kiemelt módon megkülönböztetni bizonyos tulajdonságokat és kifejezetten azt keresni az butaság. A magasságról meg főleg nem tehetünk. Ezen még változtatni sem lehet. Inkább lelki erények alapján keress embereket. Azért vagyunk a Földön hogy ezeket kiépítsük magunkban Isten törvényei szerint. A külső az elmúlik és elrohad a sírban, inkább maradandó dolgokat keress melyeket magukkal viszünk az örök életre.

2019. dec. 10. 16:49
 5/7 anonim ***** válasza:
78%
Hívő vagyok, de emellett ember is. Nekem is kell az, hogy vonzódjak a férjemhez, szexinek tartsam és kívánjam, hiszen a házasságomban boldog akarok lenni, nem rabszolga, főleg, hogy a válás nekünk nem opció. Ugyanez fordítva is szükséges, emiatt kifejezetten fontos, hogy tetsszem a férjemnek.
2019. dec. 10. 20:28
 6/7 anonim ***** válasza:
55%
Az előttem szóló 5-ös nagyon szépen összefoglalta a testi vonzalommal kapcsolatos egészséges hozzáállást és gondolkodást! Nem ez kell, hogy legyen a kifejezett cél, de igenis szükséges egy harmonikus kapcsolatban.
2019. dec. 10. 22:36
 7/7 anonim ***** válasza:
0%
A 21. században még elhiszi valaki azt a maszlagot?!?
2019. dec. 14. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!